Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

FENT BO UN PUNT

Pinterest 

 Una crònica d'Àngel Garreta ( @angelgarreta )

 
Rapitenca 1 - Europa 1

L'equip seguirà líder en solitari

Així l'hem viscut en directe a Twitter (clica la icona)   Twitter

Després de gairebé quinze dies sense futbol a Tercera Divisió, Rapitenca i Europa han signat taules en el partit que ha obert la jornada 17. Els gols han arribat a la segona meitat i gairebé de forma consecutiva. Els graciencs seguiran líders en solitari almenys per un punt de marge amb el segon, sigui quin sigui el resultat que depari la jornada de demà en els vuit duels restants.

Marcador

 

 

Primera part

Només començar el partit, l'Europa ha retrobat un 'vell enemic', el pal. Corria el minut 3 quan Charly Ruiz, des de banda dreta d'atac, ha efectuat un centre-xut que s'ha anat tancant i ha acabat picant al travesser. El conjunt escapulat ha començat el duel dominant sense problemes darrere, però a la vegada sense arribades clares.
 
El conjunt local ha basat les seves aproximacions a pilota aturada. Dos córners i dues faltes un xic lluny de la frontal han estat durant molts minuts les seves úniques armes. Així fins que al minut 28 el porter Rafa Leva, que avui tornava de titular sota pals, s'ha vist obligat a efectuar una molt bona estirada al pal llarg per refusar amb els punys un xut de falta directa ben col•locat per Raúl Teixido.
 
Al minut 36 el conjunt de La Ràpita ha perdonat el gol. Una pèrdua de pilota al mig del camp ha propiciat una ràpida contra on Pol Blade ha marxat cap a dins de l'àrea gairebé sense oposició. Retallant davant el capità Cano a l'àrea gran, finalment el seu xut ha sortit massa desviat. Cap altra acció destacada ha alterat el pas dels minuts fins arribar al descans.

Segona part

Només iniciar-se la represa, Charly Ruiz ha provat un xut sec als 35 segons. El porter rapitenc ha aturat la pilota en dos temps. Al minut 50 s'ha obert la llauna favorablement per l'Europa. Guzman ha rebut una pilota uns quants metres fora l'àrea i no s'ha pensat engaltar un xut sec. El rebot de la pilota en el defensa Julio ha acabat complicat la vida al porter, qui ha vist com la pilota li ha passat per sobre i ha llepat el fons de la xarxa. Amb ajuda, però el més difícil estava fet.

No obstant, l'alegria escapulada ha durat ben poc. Només dos minuts més tard, una indecisió defensiva ha provocat que Raúl Teixidó hagi pogut encara amb facilitat un Rafa Leva que no ha pogut fer res davant el potent xut creuat del '7' dels de l'Ebre. La diana ha esperonat la Rapitenca, que ha gaudit d'un parcial domini de pilota i arribades per les bandes durant uns minuts. La rèplica escapulada, al minut 58, en un servei de cantonada que Charly Ruiz ha servit a l'àrea gran on Javi Sánchez, de primeres, ha engaltat una mitja volta que ha sortit fregant el pal.

Fins al final, expulsió -incomprensible- del tècnic local, algunes targetes grogues sense sentit per un i altre bàndol i entre protestes, faltes, canvis constants de possessió entre els equips i el pas dels minuts, cap dels dos porters s'ha vist obligat a cap altra gran intervenció. A nivell de convocatòria, el jugador del Filial, Alberto Martín i el jugador del Juvenil A, Isaac Moreno, han completat la banqueta del Primer Equip pel darrer desplaçament de la temporada, el més llunyà de tot el curs, que s'ha saldat amb un just empat a punts.

 Fitxa Partit

Lliga · J17 · Estadi Nou Sardenya · (14/12/13) · 350 espectadors

RAPITENCA: Damià, Ortega (Martí, 75'), David López, Mauri, Julio, Cristian Bertomeu, Raúl Teixidó (Gasparín, 75'), Barru, Pol Blade (Édgar, 88'), Alexis i Ivan Montané.

EUROPA: Rafa Leva, Édgar, Cano, León, Rovira, Javi Lara, Charly Ruiz, Valderas (Diego, 80'), Javi Sánchez, Guzman i Camacho.

ÀRBITRE: Albert Català Ferran (Lleida).

TARGETES: Grogues a David López, Julio, Cristian Bertomeu, Raúl Teixidó i Gasparín (Rapitenca) i a Rafa Leva, Édgar, Cano, Javi Lara, Valderas i Javi Sánchez (Europa).

GOLS: 0-1 (Guzman, 50'); 1-1 (Raúl Teixidó, 52').

INCIDÈNCIES: Penúltim desplaçament de la primera volta i el més llarg de la lliga. L'Europa ha lluit crespons negres en dol per la mort del directiu Josep Maria Romero. S'ha guardat un minut de silenci abans de l'inici.

Imatges del partit

 Europa
Onze de l'Europa

Europa
Onze de la Rapitenca

Europa
Guzman marxa amb un regat

Europa
Camacho s'imposa per dalt

Europa
Édgar, en una acció del primer temps

Europa
Valderas controla davant la mirada de Raúl Teixidó

Europa
León, en una jugada als instants finals d'encontre

 
>>> Fotos: Àngel Garreta
 

Pinterest