Cròniques

L'Europa ha perdut un partit a casa per primer cop aquesta temporada i ho ha fet davant el Betis Deportivo (1-3) per tancar el curs 2023/2024.
Un Europa gens fi ha caigut derrotat (2-0) en la seva visita a Sevilla davant un Betis Deportivo pràctic i que ha aprofitat les seves millors ocasions.
L'Europa ha estat un pocs minutets virtualment campió de lliga amb el gol del Lleida a Alacant. Finalment, no s'ha obtingut el títol tot i golejar l'Espanyol B (6-0).
L'Europa, tot i no dependre d'ell, lluitarà pel títol de lliga de Segona RFEF el darrer dia després d'un històric triomf (0-1) al Camp d'Esports de Lleida.
L'Europa, recent ascendit, ha assegurat davant el Badalona Futur (2-1) jugar el play-off d'ascens a falta de dues jornades pel final.
L'Europa ha salvat un molt més que valuós punt al darrrer sospir a camp de la Peña Deportiva (2-2) després d'igualar un 2-0 al descans.
L'Europa no ha dit la darrera paraula en aquesta lliga. Aquest matí, triomf còmode per 4-0 davant el Manresa al Nou Sardenya.
El Primer Equip masculí de l'Europa segueix sense poder sumar el tercer triomf com a visitant. Avui ha caigut 2-1 a Sagunt.
El partit entre l'Europa i l'Alzira (0-0) ha acabat sense gols escapulats per una de les actuacions més brillants que es recorden d'un porter al Nou Sardenya.
L'Europa no ha pogut allargar la ratxa de 13 partits sense perdre en caure de manera clara a Terrassa (4-1) en una segona part de remuntada local.