Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

S'IMPOSA EL RISC ZERO

 

Pinterest 

 Una crònica d'Àngel Garreta ( @angelgarreta )

 
Europa 0 - Montañesa 0

La 'Monta' segueix sent la bèstia negra

Així l'hem viscut en directe a Twitter (clica la icona)   Twitter

Vuit derbis a Tercera i cap d'ells amb victòria de l'Europa. Veure's les cares amb la Monta i sortir triomfant segueix sent, una vegada més, una assignatura pendent. El derbi ha estat envoltat de tots els ingredients necessaris per veure un gran duel, però sobre la gespa cap equip ha brillat. Les defenses s'han imposat i els porters Eloi i Tato no han tingut gairebé cap tipus de feina. Posats a repartir sensacions, millor l'Europa a la primera part i la Montañesa a la segona. Ambdós conjunts, però, extremadament faltats d'intents de remat a porteria.
 
Marcador

 

 

Primera part

Partit de poquíssimes ocasions, cap d'elles clamorosament clara, el que han signat els protagonistes del derbi. Sens dubte, el millor 'joc' i la millor 'victòria', a la graderia, amb l'intercanvi de càntics de Caliu Gracienc, Torcida Escapulada, Eskapulats i la penya visitant Al Hueco, totes elles amb màxim bon rotllo i cordialitat.

L'Europa ha marcat un primer quart de control sense patiments però tampoc profunditat. De mica en mica, el joc ha anat escalfant-se i les accions han fregat el límit del reglament. Passada la mitja hora l'encontre ha agafat clar color físic, però les ocasions no feien acte de presència. La primera per qualsevol dels dos equips ha arribat al minut 35, quan Rovira ha centrat i Javi Lara, de cap, ha enviat la pilota fregant el pal.
 
L'única incidència abans d'arribar al descans, la lesió del visitant Ruben, qui ha hagut de cedir el seu lloc al camp a Dani Sánchez al minut 44. El propi Ruben, al segon temps, acabaria veient una targeta groga per protestar des de la banqueta. Sense cap altre fet destacat s'ha imposat el xiulet que assenyalava el camí de vestidors.

Segona part

Ha semblat començar el segon temps amb els equips més oberts. Als primers dos minuts, ambdós s'han passejat pels volts de l'àrea rival i han provat de penjar pilotes. No obstant, aquest ritme no s'ha consolidat i el partit ha tornat a agafar un to fluix. Per part visitant, Sascha ha tingut la més clara quan, sol a l'àrea gran, no ha pogut aprofitar una centrada de Toni Pérez. L'alt davanter del quadre de Nou Barris ha fet 'misto' en el seu intent de connectar amb precisió la pilota.

Passats 20 minuts, la Montañesa ha agafat millor claredat d'idees que l'Europa i, acostumats a un joc físic i directe per portar els rivals al seu terreny, sorprenentment els groc-i-negres han guanyat l'Europa per terra i en combinacions. No obstant, cap d'elles ha generat cap darrera passada o centrada per generar perill sobre el marc d'un Eloi que només s'ha vist obligat a intervenir amb encert sobre un nou remat de cap de Sascha, al minut 82, que el jove porter europeista ha blocat ben col·locat.

L'Europa necessitava buscar el gol, però abans d'això generar sensació de perill i ocasions, dos factors que han estat finalment absents del joc en tota la segona part. Només una combinació entre Javi Sánchez i Cebri, ja dins el primer minut de temps afegit, ha semblat provocar un ensurt sobre la porteria de Tato Burgada. El xut de Cebri, no fassa fort i creuat, ha sortit en diagonal per la línia de banda, a tocar del pal llarg. No hi ha hagut temps per a més.

 Fitxa Partit

Lliga · J24 · Estadi Nou Sardenya · (09/02/14) · 1.165 espectadors

EUROPA: Eloi, Guillem, Alberto, Víctor Duran, Cuadras, Vivó, Rovira (Charly Ruiz, 73'), Guzman (Cebri, 67'), Javi Sánchez, Javi Lara i DIego (Camacho, 54').

MONTAÑESA: Tato Burgada, Amantini, Ferran, Andrés, Payán, Ruben (Dani Sánchez, 44'), Toni Pérez (Rolan, 86'), Padilla, Sascha, Uri i Nils.

ÀRBITRE: Pau Garcia Fuster (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Vivó (Europa) i a Ruben i Padilla (Montañesa).

GOLS: cap.

INCIDÈNCIES: Servei d'honor del partit a càrrec de Pere Fructuoso, exdirectiu del club als anys 80 i impulsor del projecte de construcció de les actuals instal·lacions del Nou Sardenya amb proposta de diversos equipaments. Actualment té 98 anys i segueix l'equip des de la distància. També ha rebut un diploma commemoratiu del club. A banda, amb el Primer Equip de l'Europa s'ha fet la foto l'equip base de l'Infantil C.

Imatges del partit

 Europa
Onze de l'Europa

Europa
Onze de la Montañesa

Europa
Vivó agafa Sascha impedint el control del davanter de la 'Monta'

Europa
Rovira s'imposa entre dos rivals

Europa
Guzman desplaça la pilota davant la pressió de l'exescapulat Padilla

Europa
Guillem intenta aturar una cursa de Nils per la banda

Europa
Camacho salta amb Andrés en disputa de la pilota

 
>>> Fotos: Àngel Garreta
 

Pinterest