Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

... I QUAN EL CEL ERA MÉS FOSC, 'SANT CEBRI' VA MATAR EL DRAC!

Pinterest 

 Una crònica d'Àngel Garreta ( @angelgarreta )

 
Europa 1 - Vilafranca 0

Gol d'or del davanter al minut 86 de partit

Així l'hem viscut en directe a Twitter (clica la icona)   Twitter

La Diada de Sant Jordi és romàntica, però després d'un gol de l'Europa al minut 86 de partit que dóna tres punts d'or en la lluita per certificar el play-off, pot arribar a ser fins i tot passional. En un partit madurat, que va començar lleig i va acabar amb premi, l'Europa va sortir triomfant del seu compromís davant un Vilafranca valent i gens especulatiu. Abans de l'inici de l'encontre tots dos equips van fer un passadís a l'Europa B i Juvenil B en honor als seus respectius campionats de lliga.
 
Marcador

 


Primera part

En honor a la veritat, francament ensopit el primer temps que van oferir Europa i Vilafranca als espectadors citats a l'estadi. L'Europa va donar un matiner avís al minut 7 amb un xut creuat de Diego al segon pal que va marxar per poc, però les ocasions no van tornar a sovintejar, ni malauradament en atac ni tampoc, per sort, en contra a l'àrea pròpia.
 
Tots dos equips es van mostrar poc atrevits en el conjunt de les seves accions, amb massa respecte i poca possessió cada vegada que hi havia un robatori de pilota. Passada la mitja hora l'Europa va insistir un xic per bandes i a pilota aturada, però sense efecte. Només en el minut d'afegit del primer període va tornar a haver-hi emoció.
 
Fruit d'una planxa, l'àrbitre -excel·lent en tot l'encontre- va assenyar un lliure indirecte. Javi Lara va tocar la pilota per Rovira i aquest, amb el seu xut, va obligar l'exporter escapulat Marc Ramírez a treure una mà providencial, enviant la pilota a córner.

Segona part

El Nou Sardenya va viure un accidentat inici de la represa. Primer per unes molèsties de Marc Ramírez que van aturar uns instants el joc i després per una forta topada entre Medina i Javi Sánchez que en una primera instància semblava més greu però que per sort no va portar conseqüències per cap dels dos futbolistes.
 
Amb tot, el partit no agafava el ritme que necessitava entre el primer temps i aquests primers minuts de segona part. Passat el primer quart, però, l'Europa va començar a fer un pas endavant. Al minut 68, remat de cap de Cano que Marc Ramírez va blocar fàcilment. No obstant, el Vilafranca va tenir la seva primera opció de gol acte seguit. Falta directa de Triguero des de llunyíssim i directa a l'escaire que va trobar la resposta en un perfecte i elàstic vol de Rafa Leva, providencial un cop més .

La rèplica gracienca, al contraatac següent, que va finalitzar amb un xutàs de Diego que també va trobar la perfecta i àgil resposta de Marc Ramírez. Entrant al darrer quart d'encontre, totes les emocions juntes. Al minut 74, un xutàs sec i ras, en diagonal i des de lluny per part de Rovira, va obligar Marc Ramírez a intervenir de nou amb encert. El Vilafranca per la seva banda va tenir la segona i darrera gran oportunitat de foradar la porteria. Un xut creuat de Vargas sobre la sortida de Rafa Leva semblava trobar el camí del gol però sobre la línia i en darrera instància, León va refusar el perill resultant determinant pel seu equip.
 
Amb el pas dels minuts el públic es mossegava més i més les ungles fins que va arribar l'acció del gol: servei de porteria de Marc Ramírez a pocs metres superat el mig camp i que, amb un precís i directe cop de cap, Alberto va convertir en una assistència en profunditat per Cebri, amb espai pel mig i encarant directament la porteria. Tot i ser objecte d'una clara estirada de samarreta, ningú va poder aturar la potència del davanter gracienc, qui va superar Marc Ramírez en la seva mitja sortida i va fer esclatar de joia el Nou Sardenya. Ara l'Europa es col·loca segon a la taula, a un punt de la Montañesa -que va ensopegar en el seu partit- i a l'espera del que faci el Cornellà aquest dijous al vespre.
 

 Fitxa Partit

Lliga · J34 · Estadi Nou Sardenya · (23/04/14) · 450 espectadors

EUROPA: Rafa Leva, Guillem, Alberto, Cano, León, Javi Lara, Rovira, Valderas (Cebri, 64'), Javi Sánchez, Guzman (Marc Esteban, 75') i Diego (Vivó, 89').

VILAFRANCA: Marc Ramírez, Javi González, Font, Medina, Éric Mi, Marcos G. Cruz, Adri, Antolínez (Marcos G. Albarrán, 71'), Owono (Eloi, 83'), Boira i Santi Triguero (Vargas, 69').

ÀRBITRE: Rafael Díaz Melero (Lleida).

TARGETES: Grogues a León (Europa) i a Javi González i Antolínez (Vilafranca).

GOLS: 1-0 (Cebri, 86').

INCIDÈNCIES: Abans de l'inici de l'encontre tots dos equips van fer un passadís a l'Europa B i Juvenil B en honor als seus respectius campionats de lliga.

Imatges del partit

 Europa
Onze de l'Europa

Europa
Onze del Vilafranca

Europa
Valderas en una acció dels primers minuts de joc

Europa
Intent de control de pilota d'Alberto Edjogo-Owono

Europa
El partit ha anat de menys a més en intensitat, joc i ocasions

Europa
Pinya sobre Cebri després de transformar el gol triomfant

Europa
Gest de ràbia de Cebri després d'aconseguir el més difícil del partit

 
>>> Fotos: Àngel Garreta
 

Pinterest