Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA FESTA GRACIENCA MEREIXIA UN MILLOR FINAL PER L'EUROPA

Els graciencs han fet mèrits per sumar

Europa - Espanyol

Un Nou Sardenya vestit de gala amb més de 3.500 espectadors a les grades ha viscut un derbi de nivell entre dos equips que han posat emoció i gols sobre la gespa. Els escapulats, però, han merescut millor sort que no pas endur-se una derrota davant l'intractable líder de la lliga. L'aposta per jugar la pilota dels dos equips ha afavorit l'espectacle matinal.

 


La presentació del Futbol Base i l'Escola del Club Esportiu Europa sumat al gran cartell de partit oficial que presentava la matinal de diumenge a l'estadi han provocat una gran entrada per veure un duel entre dos equips que no han renunciat en cap moment a buscar la porteria contrària. Ha estat l'Espanyol B qui ha foradat més vegades la porteria rival, fet que ha estat clau pel marcador final. Les diferències finals les ha marcat, simplement, l'efectivitat.

Tots dos equips han gaudit, en nombre final, de gairebé les mateixes ocasions de gol. L'escapulat Àngel podria haver obert el marcador en una jugada mà a mà amb el porter de l'Espanyol, sol dins l'àrea, a l'inici de l'encontre. El seu xut amb l'exterior de la bota ha sortit, però, elevat per sobre el travesser del marc visitant. Qui si ha fet diana ha estat Savall, en aprofitar, lliscant dins l'àrea, el servei bombejat d'una falta lateral. Era el 0-1 quan més pressió i mèrits estava fent el conjunt escapulat.

El segon temps ha mantingut la mateixa tònica. L'Espanyol B portava el pes del joc però l'Europa no renunciava a crear perill tocant la pilota. Tot i això, les accions escapulades no han trobat porta i el conjunt de Josep Clotet, per contra, ha fet el 0-2 mitjançant Javi Márquez al minut 68 en finalitzar de xut ras des de la frontal de l'àrea un ràpid contraatac. La reacció gracienca, però, ha estat fulminant. Una gran jugada personal de Fernando, que ha arribat dins l'àrea, ha acabat amb un xut a boca de canó del capità de l'Europa que ha rebotat al cos del porter Isaac i el qual Àngel, en remat a segona instància, ha enviat al fons de la porteria.

Als darrers 20 minuts de partit, pressió escapulada en busca d'un merescut empat davant un Espanyol que no li perdia la cara a poder ampliar en alguna opció les diferències al marcador. Accions a pilota aturada, algun remat creuat fregant el pal (com un d'Óscar García), algun xut fort des de la frontal... s'ha intentat de totes les maneres, però l'empat no ha pogut pujar finalment al marcador. 

Fitxa

26/10/08 · Nou Sardenya
3.650 espectadors

EUROPA: Carulla, Àlex, Macanás, Amantini, Roger, Ramon Suàrez, Fernando, Óscar García, Llobet (Nefta, 75'), Callicó (Xavi, 56') i Àngel.

ESPANYOL B: Isaac, Brachi, Didac, Víctor Ruiz, Savall, Javi Márquez, Creus (Coira, 80'), Méndez (David López, 67'), Chumi, Ivan Díaz, Julian (Matamala, 60').

ÀRBITRE: Jorge Pérez Fuentes (Barcelona)

TARGETES: Grogues Roger, Llobet (Europa) i a Dídac, Brachi, Ivan Díaz i a l'entrenador Josep Clotet (Espanyol B).

GOLS: 0-1 (Savall, 32'); 0-2 (Javi Márquez, 68'); 1-2 (Àngel, 70')


Fitxa

Europa - Espanyol

Europa - Espanyol

Europa - Espanyol

 

Europa - Espanyol

Europa - Espanyol

Europa - Espanyol