EL BADALONA MOSTRA TOT EL POTENCIAL AL NOU SARDENYA

Els badalonins sentencien al primer temps

Europa - Badalona

Que el Badalona no és L'Hospitalet (el potencial és major) era de tots sabut. Si a més el conjunt badaloní -configurat per fer el PlayOff a Segona A, tot i no aconseguir-ho- es pren en serio la Copa, poc hi ha a fer. L'Europa ha quedat eliminat en segona ronda de la competició i haurà d'esperar una nova edició per tal d'intentar arribar més lluny en aquest trofeu. Els quatre gols del conjunt avui groc al primer temps han estat definitius.

Si un equip del potencial del Badalona no surt a passejar-se contra un equip d'una divisió per sota, el més normal és que acabi passant la ronda. Així ha estat, l'Europa, que no li ha perdut mai la cara al partit, no ha pogut, però, aturar el vendaval ofensiu del conjunt que ha entrenat per darrera vegada Francisco López.

Ja als tres minuts de joc, Corominas, exjugador de l'Europa, ha rebut una passada de la mort de Prats per fer el 0-1. Una ocasió molt clara ha tingut l'Europa -la millor del partit- per intentar canviar la dinàmica de l'encontre. Xavi, al quart d'hora, s'ha plantat tot sol davant el porter però el seu xut final ha anat massa fluix i recte a les mans de Ruben. Sense temps per reaccionar, del possible empat s'ha passat al gol que deixava l'eliminatòria molt difícil per l'Europa. En una acció de tres contra dos, Casado ha assistit a Prats per a que aquest materialitzés el gol tot i que a Coca li ha faltat poc per aturar-lo.

Al minut 33, un altre exjugador gracienc, Blanco, ha fet d'esperó dins l'àrea petita el 0-3 i sense temps per moure dígits a l'electrònic del Nou Sardenya, Prats ha repetit amb el 0-4 dos minuts més tard. La veritat és que el domini del Badalona al primer temps, el control del joc i l'efectivitat han estat incontestables. A la represa, l'Europa ha estirat més les línies i ha repartit més els percentatges de domini. Al minut 73, Delmàs ha enviat una falta directa al fons de la xarxa, retallant distàncies amb el 1-4 definitiu.

Tot i quedar alguns minuts per davant per intenter un "miracle impossible", la defensa badalonina no ha deixat lloc a errades i ha assegurat un còmode marcador que deixa classificats als visitants i que, en tots dos casos, certifica el final de la competició oficial d'aquesta temporada.

LES DADES DEL PARTIT

01/06/08 · Estadi Nou Sardenya · 300 espectadors
Segona Ronda · Copa Catalunya

EUROPA: Coca, Albert, Amantini, Moreno, Roger (Delmàs, 23'), Salvanyà (Rojals, 72'), Fernando (Àlex, 45'), Ramon Gatell, Xavi, Benja (Brian, 45') i Enric Pi (Boris, 58').

BADALONA: Ruben, Jacobo, Arau, Ferrer, Alfonso, Cristian (Sergio, 84'), Corominas (David López, 66'), Isaias, Prats (David Suárez, 52'), Casado (Xavi Garcia, 59') i Blanco (Ramon, 56').

ÀRBITRE: Liarte Pérez

TARGETES: Grogues a Roger (Europa) i a Prats (Badalona)

GOLS: 0-1 (Corominas, 3'); 0-2 (Prats, 20'); 0-3 (Blanco, 33'); 0-4 (Prats, 35'); 1-4 (Delmàs, 73')