LA GRAMENET S'APUNTA EL SEU SEGON 'VILA DE GRÀCIA'

Els gols han arribat en accions aïllades

Vila de Gràcia

La Gramenet es va convertir ahir en el primer equip a la història del 'Vila de Gràcia', sense comptar l'amfitrió, que ha sumat més d'un títol en les catorze edicions del trofeu. La segona copa pels de Santa Coloma ha arribat després d'un duel força nivellat i decidit en accions puntuals. Un golàs de Pugui al primer temps i una acció del capità Monty al quart d'hora de la segona, van signar el 0-2 que va presidir el marcador fins al final.

Europa i Gramenet van protagonitzar un partit intens i força igualat en disputa pel XIV trofeu Vila de Gràcia, en el dia de la Festa Major de la Vila. El primer temps es va convertir en una lluita de poder a poder, sense aparent diferència de categoria. Tots dos equips, però, van passar una primera mitja hora de partit amb força dificultats per generar autèntiques ocasions de gol. La igualada a l'electrònic es va desfer al minut 35 en una gran jugada de Pugui qui, des de fora l'àrea i gairebé sense angle, es va treure de la mànega un xut enverinat amb rosca contra el qual poc va poder fer Carulla.

L'Europa no mereixia arribar amb derrota al descans, si bé tampoc havia portat clar perill damunt la porteria de Barragán. A la represa, els de Santa Coloma es van adjudicar el primer quart d'hora, amb un domini clar del joc i la pressió. Així, al minut 61, en un servei lateral, una pilota pentinada enrere fins a la posició del capità Monty es va convertir en el 0-2. A partir d'aquest gol, l'Europa va revertir el domini de la pilota i va intentar capgirar el resultat.

A falta de gairebé vint minuts per acabar el partit, una lletja entrada de Meca a Suàrez li va suposar la vermella directa al jugador de la Gramenet. Dos minuts després d'aquesta acció, una bona combinació entre Llobet i Óscar García, assistint en profunditat a l'àrea el primer al segon, va permetre a l'extrem encarar al porter en el mà a mà. El seu xut, però va sortir desviat per poc.

Finalment res va moure el marcador i la Gramenet, per més definició en dos bones jugades, es va endur el trofeu i va sumar, amb mèrit, el segon Vila de Gràcia del seu compte particular. L'entrega del trofeu va estar presidida pel regidor de Gràcia, Guillem Espriu, el conseller d'esports, Josep Anton Vinyals, el president de Toshiba al sud d'Europa, Xavier Pascual i Guillaume de Bode, president de l'Europa.

15/08/08 · Estadi Nou Sardenya
XIV 'Vila de Gràcia'

EUROPA: Carulla, Àlex, Macanás, Suàrez, Roger, Fernando, Nefta, Óscar García, Delmàs, Albert Martínez i Callicó... També han jugat: Jonathan, Adri, Golobart, Víctor, Amantini, Albert Sánchez, Llobet, David i Josu..

GRAMENET: Barragán, Toni Lao, Raúl, Ruben, Rezzonico, Xavi Muñoz, Pugui, Alfaro, Simón, Toni i Aarón... També han jugat: Leo, Adrian, Jorge, Roberto Carlos, Monty, Expósito i Meca.

ÀRBITRE: Daniel Gracia Álvarez.

TARGETES: Grogues a Macanás i Llobet (Europa) i a Alfaro (Gramenet). Vermella directa a Meca -minut 71- (Gramenet).

GOLS: 0-1 (Pugui, 35'); 0-2 (Monty, 71').