Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CAFUSA, LA PILOTA DE LA LLIGA

Rèplica de la versió Copa Confederacions

Els equips que formen part dels diferents grups de Segona B i Tercera Divisió, jugaran enguany el campionat oficial de lliga amb la rèplica de la pilota 'Cafusa' de la Copa Confederacions. En aquest article us oferim les seves característiques i repassem les darreres 5 pilotes oficials en lliga que ha fet servir l'Europa des de la temporada 2008/2009.

 

Com és tradició cada estiu, la RFEF (Real Federación Española de Fútbol) canvia de pilota oficial per les dues categories estatals que gestiona per sota de la LFP. Enguany, el model de la tradicional marca Adidas es diu 'Cafusa' (nom format de les paraules brasileres 'Carnaval', 'Futebol' i 'Samba'). Aquest nou cuir prendrà el relleu de la pilota que s'ha fet servir per jugar la lliga 2012/2013, el model Tango .


De fet, l'equip de dissenyadors i fabricants d'Adidas pel model Cafusa és el mateix que el model Tango. La nova versió de la pilota oficial de Tercera i Segona B també es va utilitzar en la darrera final de la Copa del Rei. Fins a la finalització de la temporada que estem a punt d'estrenar, Cafusa serà la pilota amb què l'Europa jugarà la lliga i, si es classifica, el play-off d'ascens a Segona B.

Primer Equip
El model de pilota 'Cafusa' sobre la gespa del Nou Sardenya

 

 

LES PILOTES OFICIALS DE PASSADES TEMPORADES


Article La pilota de la 11/12
Article La pilota de la 10/11

Article La pilota de la 09/10
Article La pilota de la 08/09