Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UN SENYOR DERBI PER 5 EUROS

Preu especial per socis de l'Europa

Les directives del Club Esportiu Europa i el Club Futbol Montañesa han arribat a un acord de reciprocitat per tal de gaudir, durant aquesta temporada, de preus favorables als socis de les dues entitats. D'aquesta manera els escapulats podran anar diumenge a Nou Barris per només 5 euros presentant el seu carnet de soci del CE Europa vigent d'aquesta temporada. L'acord s'ha gestat amb una trobada personal entre els presidents Guillaume de Bode i Emilio Llamas.

 

Així mateix, al partit de la segona volta que enfrontarà l'equip groc-i-negre amb els escapulats al Nou Sardenya, els socis de la 'Monta' podran entrar al recinte gracienc també per només 5€ si presenten el seu carnet de soci de la temporada 2013/2014. Amb aquest acord recíproc entre les dues entitats ja no hi ha excusa per no gaudir d'un derbi d'alçada entre els dos millors equips que han iniciat la lliga aquesta temporada.

 

L'acord, fruit de la bona sintonia entre totes dues entitats, també inclou una permanència en el temps durant la temporada. És a dir, qualsevol soci de l'Europa i de la Montañesa podrà anar a veure l'altre equip -contra qualsevol rival de la lliga- per només 5€ al llarg de tot el curs esportiu. Els dos presidents oferiran avui a la tarda a Nou Barris una roda de premsa explicativa de l'acord.

 

Primer Equip
Emilio Llamas, president de la Montañesa, al Nou Sardenya