EL JUVENIL A PLANTA CARA I EMPATA AMB EL PRIMER EQUIP

Bon partit de l'equip de Divisió d'Honor

Europa - Juvenil A

A menys de deu minuts pel final del partit, el Juvenil A de l'Europa estava a tocar de provocar un resultat sorpresa en el duel amb el Primer Equip. Les taules, a tres gols, van oferir un partit distret que va tenir com a condicionant negatiu la lesió de genoll de Ramon Gatell. En una jugada aïllada, el jugador del Primer Equip va veure com patia un desplaçament del genoll. Els crits de dolor del principi feien pensar en una gravíssima lesió que, no obstant, haurà de ser revisada els propers dies per saber-ne l'abast.

A punt de donar la sorpresa es va quedar el Juvenil A de l'Europa en el partidet amistós que va jugar el Primer Equip ahir al Nou Sardenya contra el seu màxim exponent de base. El Primer Equip va oferir un partit irregular, amb bones triangulacions però també amb cert desordre. Tot plegat, normal i típic en una pretemporada on entra dins l'ordre del dia la irregularitat en els partits a aquestes alçades. La part positiva, la insistència del conjunt de Valero en treure la pilota amb control des de la línia defensiva i apostar per l'arribada a gol amb el joc ras i combinatiu. Un factor que s'ha d'entrenar amb paciència i del que s'esperen fruits importants. Si cal cometre errors per tal d'aprendre en l'intent de conjuntar-se, benvinguts si són en pretemporada.

El partit va començar amb el domini lògic sobre el paper del Primer Equip, que es va avançar ben d'hora, als vuit minuts de joc, en rematar Albert una pilota centrada per Roger. El migcampista escapulat va saltar de cap al segon pal i va bombejar la pilota de forma creuada, agafant a contrapeu al porter Siset. Mica a mica el Juvenil A va començar a entrar al partit i va gaudir de la primera ocasió en una rematada de primeres de Cañete, tal com li queia la pilota, que va sortir fregant la creueta de la porteria.

Després d'alguna bona ocasió del Primer Equip, com una doble de Llobet i Nefta, dins l'àrea gran, va arribar l'empat del Juvenil abans del descans. Una relliscada d'Amantini en el moment que intentava fer una passada a un company va propiciar un contraatac de l'equip de Divisió d'Honor que va ser culminat perfectament per Josu. Els minuts inicials de la represa van ser clarament per l'equip entrenat per Ángel Gómez, que va posar en més d'un compromís la defensa del Primer Equip. No obstant, el segon gol del Juvenil va arribar fruit d'un altre infortuni. Adri i el defensa Àlex, en una passada del lateral gracienc cap alseu porter, no es van entendrei la pilota va acabar al fons de la xarxa pròpia.

La reacció del Primer Equip va ser ràpida, empatant David només cinc minuts més tard, als 76 de joc. No obstant, sense deixar passar més que seixanta segons, el Juvenil A es va tornar a avançar amb un gran gol. Una centrada potent al segon pal va ser rematada per Freixes amb el pit. La pilota va agafar l'escaire contrària a la direcció del porter i va convertir-se un gol ovacionat pel públic assistent. A falta de nou minuts per a la finalització de l'encontre, una combinació entre Àlex, David (que va deixar passar la pilota) i Albert Martínez, va acabar amb una canonada del punta gracienc que va acabar signant les taules al marcador.

11/08/08 · Estadi Nou Sardenya
Partit Amistós

PRIMER EQUIP: Carulla, Àlex, Macanás, Amantini, Roger, Suàrez, Gatell, Albert, Callicó, Nefta i Llobet... També han jugat: Adri, Óscar García, Albert Martínez, Delmàs, David i Jonathan.

JUVENIL A: Siset, Escudero, Golobart, Vallejo, Silva, Carlos, Freixes, Ciurana, Edu, Josu i Cañete... També han jugat: Gerard, Ruben, Blas, Arnau, Carles, Aleix, Igor i Toni.

ÀRBITRE: M. Fernández Castellano

TARGETES: cap

GOLS: 1-0 (Albert, 8'); 1-1 (Josu, 40'); 1-2 (Àlex -pp-, 71'); 2-2 (David, 76'); 2-3 (Freixes, 77'); 3-3 (Albert Martínez, 81')