DE NOU ELS MALEÏTS PENALS

L'Europa no pot passar ronda a la copa

Femení

La història es va tornar a repetir un any més i el Femení A de l'Europa va quedar eliminat en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. Enguany, en perdre en la tanda de penals contra el Sant Andreu, el cinquè classificat de la Segona Divisió estatal, categoria on ha ascendit l'Europa després del descens la temporada passada.

Europa 1 - Sant Andreu 1 (2-3 p)

El partit va ser vibrant, amb un Europa que des de l’inici va plantar cara a un bon Sant Andreu. Cap dels dos equips va fer-se amb el control del joc, amb les escapulades exercint forta pressió al mig camp i apropant-se amb perill a l’àrea del Sant Andreu, que també creava perill amb la seva davantera Cristina. Va ser ella precisament qui va fer el primer gol: arrencant en posició més que dubtosa, va encarar a Sandra i després de regatejar-la la va batre per baix. Era el minut 35 i el partit es posava de cul per l’Europa.

Amb el 0 a 1 es va arribar al descans. A la represa, ben aviat, Guiu va fer l’empat en superar per baix la sortida de Mimi, la portera andreuenca. La segona part va ser més de domini escapulat, tot i que el Sant Andreu va crear perill en les seves ràpides contres. L’Europa va gaudir de bones ocasions de perill però els pals i l’actuació de Mimi van impedir el gol de la victòria. Amb empat a un es va arribar al final del partit i la tanda de penals va donar la classificació al Sant Andreu, que va guanyar per 3 a 2.

Copa Catalunya · 1a eliminatòria · (26/05/13)

EUROPA: Sandra, Megu, Alba, Teixi, Carlita, Vane, Llure, Guiu, Eybis, Clara i Núria... També van jugar: Marina, Irene i Alcocer.

SANT ANDREU: Mimi, Laia, Sílvia, Kaky, Carla, Visa, Anna, Mar, Cristina, Andrea i Nerea... També van jugar: Núria, Marta i Adri.

Àrbitre: Gràcia Pascual.