ATURADA EN SEC DE L'EUROPA B CONTRA EL CASTELLBISBAL: 5-3

Tot i el resultat, esperança per la tornada

Filial

El passat ha estat sens dubte un cap de setmana per oblidar pel que fa a les promocions del club. El filial també va caure derrotat, en aquest cas dissabte, en l'anada de l'eliminatòria per pujar a Tercera Catalana. El Castellbisbal va ser superior gairebé els 90 minuts però dos gols al final del partit, fan que l'Europa estigui viu per la tornada.

El partit va començar amb un Castellbisbal que va sortir en tromba, aprofitant la condició de local i esperonat per tot un poble que va fer acte de presència a l’estadi. El conjunt vallesà va posar el ritme al seu gust, fent una pressió molt forta a la sortida de pilota de l’Europa per incomodar el joc dels nois de Casimiro. I l’aposta els va sortir bé. Al minut 17, el Castellbisbal es va avançar al marcador gràcies a un gol de Sergi Ibáñez que culminava una bona jugada col•lectiva. El filial continuava sense trobar el rumb del partit i el conjunt lila ho aprofitava fer pujar el segon al marcador, obra de David Benítez, al minut 28.

El Castellbisbal va moure amb gran mestratge els seus dos davanters centres, Sergi i David, que van portar de corcoll durant tot el partit a la defensa gracienca. Al minut 40, els vallesans posaven el 3 a 0 amb un penal que va transformar Javi Santos. Poc abans del descans, Alberto posava una llum d’esperança per l’ Europa anotant el 3 a 1 després d’una sèrie de rebots a l’àrea.

Filial

A la represa l’actitud dels nois de Casimiro va ser totalment diferent. El filial li va posar la intensitat i la velocitat que el partit demanava. De les botes de Xavi Sucarrats i Àlex Pons van sortir les millors ocasions escapulades que feien posar l’ai al cor de l’afició d’un Castellbisbal que havia afluixat el peu de l’accelerador del partit. Eren els millors moments de l’Europa, però un desajust defensiu propiciava un nou penal en contra que Cristian no va poder aturar. Javi Pérez posava el 4 a 1 al marcador al minut 62. El drama arribava 8 minuts després, quan, de nou, un incommensurable David Ibáñez feia el 5 a 1. Les cares dels jugadors escapulats ho deien tot.

Es fregava la tragèdia i el llançar per la borda el treball de tota una temporada. Però d’aquí va sorgir el caràcter guanyador del filial i, de la mà d’Àlex Pons, que es va carregar l’equip a l’esquena, l’Europa va marcar dos gols in extremis per continuar vius per al partit de tornada. Pons al 80 i Freixi al 85 donaven oxigen al conjunt gracienc. Víctor Canal va estavellar un llançament de falta al travesser al temps afegit. Tot i això, el filial va salvar un resultat que s’havia posat molt magre i manté l’esperança de remuntar l’eliminatòria amb el suport de tota l’afició europeista al Nou Sardenya diumenge a les 18 hores.