PER LA VIA RÀPIDA

GP3 Futbol 0 - Europa 4

El Filial mostra la versió més pragmàtica

Els escapulats s’emporten la segona victòria de la temporada realitzant un partit pràctic i efectiu. Un Europa desacomplexat aconsegueix vèncer en un dels camps, a priori, més complicats de la categoria. Un gol de Borrull als vuit minuts de joc va obrir la llauna i va encarrilar el triomf, el segon en dues jornades de lliga, primer com a visitants.

Els graciencs arribaven al duel contra el GP3 amb la lliçó de l’any passat ben apresa, ja que davant d’aquest mateix rival es van deixar punts importants la temporada passada en aquests primers compassos del calendari que acabarien sent claus per no assolir la primera posició del grup. Així doncs, el filial va estar molt junt entre línies, sòlid i sense permetre cap escletxa al contrincant.

Als primers minuts de joc, després d’un gran moviment amb el cos de Martí i una sensacional passada a l’espai per la desmarcada de Borrull, l’espigat davanter de l’Europa anotava el 0 a 1. Els de Vilajoana continuaven prement l’accelerador sense consentir ensurts a darrere. Amb ràpides passades a les bandes arribaven la gran majoria d’ocasions. Pons i Borrull tindrien dues bones oportunitats per eixamplar la distància al marcador, però seria Genís qui faria el segon amb un precís xut que es colaria a la base esquerra del porter rival. L’assistència, marca de la casa, altre cop de Martí.

D’aquesta manera s’arribava a l’equador del primer temps, a partir d’aquí el ritme inicial va disminuir una mica i seria Joan Muñoz, el porter escapulat, qui salvaria l’1 a 2 abans d’arribar el descans després de resoldre magistralment un mà a mà contra el punta del GP3. A la represa el GP3 va fer un pas endavant per remuntar el partit. Va a començar a practicar un joc més directe que el filial no podia resoldre perquè no s’acabava d’arribar a temps a les pressions. Amb la qual cosa els oponents van trobar una petita escletxa proposant un futbol més vertical i buscant superar les ajudes defensives de l’Europa.

Van tenir 3 oportunitats amb perill però la balança cauria en favor dels escapulats quan el japonès Yusuke va fer el 0 a 3 amb una gran voleia a mitja alçada. La cirereta del pastís la posaria Dadi en establir el 0 a 4 rematant dins l’àrea petita. Dues jornades i 6 punts per al filial.