Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

AVANÇANT A PAS VALENT!


>> Una crònica de David Bley 

Monterols 0 - Europa 8

Nou banquet de gols amb estil diferent

Segona gran golejada seguida del Filial al campionat de lliga de Quarta Catalana i que el catapulta a la primera posició del Grup 17 de la categoria, després de l'ensopegada de l'Olympia. Els graciencs canvien el seu registre per aplicar un futbol més pràctic i directe en un camp incòmode.
 
Dues jornades consecutives són les que porta l’Europa aconseguint un marcador molt voluminós i establint jerarquia a la classificació. Amb els resultats del cap de setmana els escapulats recuperen el liderat, compartit amb l’Olympia que ha ensopegat contra el Monopol. Ambdós equips se situan amb 18 punts governant la taula classificatòria i deixant el tercer a 5 punts.
 
El Filial visitava el Municipal de Vallvidrera, camp molt petit, estret i endinsat en el bosc de Collserola. L’empresa no era fàcil. L’inici del partit va deixar alguns dubtes. El Monterols havia estudiat el partit amb minuciositat, plantejava el duel amb marcatges individuals i no deixava que els centrals de l’Europa, Alberto i Kevin, poguessin treure la pilota amb fluïdesa. No es connectava amb la zona de creació de l’equip i els graciencs patien amb pèrdues de pilota que el rival aprofitava per trenar tímids intents de contraatac.
 
Però ben aviat arribaria la solució escapulada; Lucho sorgia com el recurs ofensiu que es necessitava. Demostració de potència, explosivitat, arrancada i un colpeig demolidor servirien per endarrerir les línies del Monterols i generar el perill escapulat. Genís obriria el marcador aprofitant un refús dins l’àrea i posaria la tranquil·litat a l’enfrontament. Abans del descans l’Europa s’aniria al temps de vestidors amb un 0-3 al marcador, gols obra del mateix Genís i Lucho. A la represa el Filial va sumar un puntent més d’intensitat al seu ritme i els gols van acabar caient pel seu propi pes.
 
Lucho continuava en pla estel·lar i Víctor i Martí s’unirien al festí del punta amb un gol per a cadascú. El Monterols només va arribar un parell de vegades que va treure amb seguretat Jan, porter del Juvenil que va substituir a un Joan Muñoz amb molèsties físiques. Tot i no desplegar la seva millor versió, els escapulats van saber interpretar un partit que demandava una lectura diferent per continuar enratxats i no abandonar les posicions de privilegi.

Fitxa Partit
Lliga · J8 · (09/11/13
)

MONTEROLS: Ignacio, Baldomero, Rafael, Miquel, Miguel, Ignacio (Héctor, 46'), Santiago (Ignacio, 46'), José María, Miki, Jorge (Bruno, 46') i Alberto (Juan, 46').
 
EUROPA: Joan Muñoz (Jan, 70'), Dani Cuadrado, Alberto, Kevin, Yusuke (David Bley, 70'), Antonio, Víctor (Martí, 61'), Chispas, Genís (Pablo, 70'), Lucho i Carlos (Pons, 50').
 
GOLS: 0-1 (Genís, 20'); 0-2 (Genís, 28'); 0-3 (Lucho, 31'); 0-4 (Víctor, 65'); 0-5 (Genís, 66'); 0-6 (Lucho, 71'); 0-7 (Lucho, 75'); 0-8 (Martí, 89').
 

Imatges del partit

Europa

Europa

>>> Fotos: Jordi Muñoz