PLUJA DE GOLS!

Europa 11 - Parc 0

Vendaval ofensiu del filial gracienc

L'Europa B suma de forma espectacular la tercera golejada consecutiva als seus rivals de Quarta Catalana. Ho fa en un terreny de joc impracticable en la seva estrena a l'Àliga. El fort aiguat que va caure al nord de la Vila no va ser un impediment perquè l’Europa fos amo i senyor del partit.

La pluja amenaçava ja a l’escalfament, però va donar treva fins el començament del partit. Amb el xiulet inicial els núvols es van despertar. La capsa dels trons es va destapar quan la pilota va començar a rodar. Els primers bassals es creaven als laterals de la gespa. Les condicions del camp demandaven un partit intens, minimitzant errades i transitant ràpidament a zones ofensives.

Borrull tornava al seu estadi fetitxe per estrenar el marcador als primers minuts del duel. Però seria Àlex Pons qui aprofitaria el duel per reivindicar-se i generar constant perill pel carril esquerre. Després d’un penal que transformaria Antonio, l’extrem de Menorca va aconseguir un hattrick en només 10 minuts. Tres gols anotats per Pons gràcies a la perfecta associació amb Víctor Estavillo, que de nou va orquestrar el partit de manera magistral. El Filial resistia les ventades que el Parc intentava amb pilotades llargues. Descans i 5-0 pels escapulats.

La pluja, malhumorada en la tarda de diumenge, volia acaparar tot el protagonisme malgrat el temporal d’intensitat dels graciencs. A la represa els núvols i els llampecs van replicar com mai i van convertir un partit de futbol en un exercici aquàtic amb els peus. El Camp de l’Àliga estava ennuegat d’aigua. L’única zona lliure de bassals era el cercle central del mig del camp. La pilota s’aturava. Les conduccions eren impossibles i les passades per terra, una temeritat. El recurs? Joc més directe i que superés les llacunes que es formaven.

Genís no va fallar a la cita amb el gol i va fer un doblet abans de ser substituït per molèsties físiques. Kevin aprofitaria la seva agressivitat en l’estratègia per apuntar-se una nova diana. Lucho, encarnant-se en un pop dins l’àrea sortejaria la defensa rival aprofitant el seu cos per continuar enratxat i posar el 9 a 0. Víctor i Àlex Pons tancarien l’actuació amb dos gols més per arrodonir un partit huracanat.

Lliga · J9 · (17/11/13
)

EUROPA: Jan, Dani (Michael, 67'), Kevin (Josep, 56'), Alberto, David Bley, Antonio, Carlos Chipantasi (Martí, 56'), Víctor, Genís (Pablo, 56'), Borrull (Lucho, 58') i Àlex Pons.

PARC: Eduard, Adrián (Efrem, 46'), Roger, Hamza, Juan Ignacio, Andrés (Rhayne, 56'), Isaac (Marc, 56'), Valdi (Ismael, 56'), Pablo (Cristian, 46'), Álvaero i Arcadio.

GOLS: 1-0 (Borrull, 1'); 2-0 (Antonio -p-, 18'); 3-0 (Pons, 23'); 4-0 (Pons, 24'); 5-0 (Pons, 33'); 6-0 (Genís, 46'); 7-0 (Genís -p-, 49'); 8-0 (Kevin, 55'); 9-0 (Víctor, 73'); 10-0 (Lucho, 77'); 11-0 (Pons, 87').