Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

COP D'AUTORITAT A LA LLIGA


>> Una crònica de David Bley 

Olympia 0 - Europa 4

Victòria inapel·lable a camp del colíder

El Filial del Club Esportiu Europa ja encapçala la classificació en solitari del grup 17 de Quarta Catalana. Líder absolut després de superar contundentment l'únic equip que fins ara podia seguir el rastre escapulat, l'Olympia. L'Europa demostra la seva hegemonia amb un partit molt solemne. Els graciencs solucionen amb agraida seriositat un duel que es presumia d'alt voltatge.
 
Els dos millors equips de la categoria s'enfrontaven per decidir qui havia de ser l'amo i senyor de la lliga. L'Europa era conscient que per guanyar havia de minimitzar errors i no permetre que la pilota arribés als tres atacants del rival. I així ho va fer. La clau? Possessions llargues en fase ofensiva. O dit d'una altra manera, defensar amb el control de la pilota. L'altre secret del partit residia en pressionar amb intensitat la defensa rival perquè la bola no arribés amb fluïdesa als tres puntes de l'Olympia. I el Filial va sobresortir en aquesta tasca.
 
El perill escapulat arribava a partir de generar superioritats per la banda amb els extrems i buscar centres precisos perquè l'alçada de Marc Borrull obrís la llauna. I així s' estrenaria el marcador, centre lateral i Genís Blasco posava el 0-1 anticipant-se al defensa i al porter amb una rematada de cap fent servir el seu metre i 90 centímetres. Els graciencs no van baixar la pistonada i monopolitzaven el domini del partit oferint un exercici de jerarquia al mig del camp. La represa no podria començar de millor manera. Els escapulats tallaven d'arrel qualsevol intent de revolució de l'Olympia amb un gol d'Àlex Pons només començar la segona meitat, aprofitant un aldarull dins l'àrea oponent.
 
El duel va entrar en un tram del joc estirat, amb un estil més vertical i directe. Només la pausa de Carlos Chipantasi posaria el sosteniment necessari a l'equip. En defensa, Alberto estaria imperial derrocant les combinacions rivals i a la porteria, Joan Muñoz apagaria qualsevol intent de l'Olympia de reobrir el partit, argumentat el perquè és el porter menys golejat de la categoria. Genís Blasco mataria el matx a 25 minuts del final solucionant un servei a l'espai de Dani Cuadrado. I abans d'arribar a la conclusió del duel, l'extrem resoldria un 1 contra 1 per posar el definitiu 0 a 4. Magnífic resultat per un Europa madur que ha après de l'experiència de la temporada passada. Victòria sense discussions i clau també pel gol average en cas d'empat a final de temporada.

Fitxa Partit
Lliga · J10 · (24/11/13
)

OLYMPIA: Sergio, Guillermo (Xavi, 72'), Jordi (Borja, 59'), Josep (Eduard, 78'), Felipe, Isidro, Juan, Alejandro (Eduardo, 66'), Adrián (Gonzaga, 72'), Enrique i Sergi.
 
EUROPA: Joan Muñoz, Dani Cuadrado, Kevin, Alberto, Yusuke, Antonio, Carlos Chipantasi, Víctor (Martí, 62'), Àlex Pons, Marc Borrull (Lucho, 70' i aquest per Pablo, 78') i Genís Blasco.
 
GOLS: 0-1 (Genís, 19'); 0-2 (Àlex Pons, 47'); 0-3 (Genís, 63'); 0-4 (Genís, 89').
 

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

 >>> Fotos: Laura Alquézar