Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

MONTA I EUROPA SIGNEN L'ACORD

Compromís presidencial amb els socis

Els presidents de la Montañesa i l'Europa van signar ahir al vespre l'acord entre les dues entitats per permetre als seus respectius associats gaudir dels partits de l'altre club per només 5 euros des d'aquest mateix diumenge i fins a la finalització de la present temporada a la Tercera Divisió. Emilio Llamas (Montañesa) i Guillaume de Bode (Europa) va agafar aquest compromís personal amb els seus socis.

El màxim responsable de l'entitat escapulada afirmava que "amb aquest acord hem volgut establir unes normes comunes pels socis per accedir als partits de Montañesa i Europa per 5 euros presentant el carnet". De Bode va agraïr "moltíssim a la Montañesa per arribar a aquest nivell de col·laboració".

En aquest sentit, Emilio Llamas considerava que aquest acord "és molt bo pel futbol i espero que els socis ho vegin ben fet. Hi ha unes relacions molt bones amb l'Europa". Tots dos presidents esperen un gran ambient per demà diumenge a Nou Barris. Podeu veure el vídeo-resum de BTV a la portada principal de la nostra web o fent clic AQUÍ .

El Club

El Club


Fotos: Videocaptura BTV