Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

HA FALTAT EL GOL

 Una crònica d'Àngel Garreta ( @angelgarreta )

Figueres 0 - Europa 0

Sense encert en el darrer remat

Així l'hem viscut en directe a Twitter (clica la icona)   Twitter

Figueres i Europa han empatat a zero a Vilatenim en un encontre amb una meitat per cada equip però on els graciencs ha tingut les millors opcions per definir i decantar l'encontre al seu favor a la represa. Amb bon pes ofensiu i aproximacions els graciencs només han mancat de definició de cara a la porteria rival.

Marcador

 

 

Primera part

A l'inici de l'encontre ha estat la Unió el conjunt que ha sortit amb més empenta. Al minut 11, un xut de Jairo, amb Leva superat, l´ha refusat el capità Cano sota pals amb el peu. La rèplica, una centrada de Guillem que Camacho, de cap, ha enviat desviada. Arribats a la mitja hora de joc ha tingut lloc el remat més clar del Figueres en tot el partit. En un contraatac rapidíssim i trenat en un o dos tocs, la jugada ha acabat amb un regat de Bernat sobre Rafa Leva i, quan tot semblava apuntar a un gol cantat, el remat del jugador blanc-i-blau ha acabat picant al pal.

Uns instants després, Diego, fruit d'un rebot, ha marxat sol cap a porteria, però l'espera per armar el remat ha servit per donar temps al seu marcador a refusar a córner. També l'Europa ha tingut la seva ocasió claríssima. Ha arribat al minut 38 quan una centrada a l'àrea ha estat rematada de cap per Camacho, obligant el porter Reig a volar per salvar el gol.

Segona part

A la represa, l'encontre s'ha anat decantant en ocasions i control cap a l'Europa. Als tres minuts els graciencs han reclamat penal en una acció de Pujol sobre Charly Ruiz. Aquesta acció ha animat l'Europa, que ha gaudit d'aproximacions als minuts següents amb un remat alt d'Alberto i una internada de Guzman on el migcampista no ha arribat per poc a la pilota davant el porter, qui ha guanyat la partida.

De mica en mica el ritme de partit s'ha anat equilibrant i ha derivat cap a un domini irregular dels equips on totes dues formacions s'han mostrat fermes en defensa. Al minut 75 el local Serra, lesionat, no ha pogut seguir sobre el terreny de joc. La Unió havia realitzat tots els canvis i la resta del temps fins el final del duel s'ha vist forçada a jugar amb un efectiu menys.

Cebri ha estat protagonista de les dues darreres accions perilloses de l'Europa. Al minut 77, ha rematat alta, de cap, una pilota servida d'una falta. Al minut 90, la millor opció en una centrada de Del Moral que s'ha passejat per l'àrea petita i Cebri, al segon pal, no ha pogut arribar bé a connectar un bon remat.

 Fitxa Partit

Lliga · J9 · Municipal de Vilatenim · (13/10/13) · 450 espectadors

FIGUERES: Reig, Joan Pujol, Mabil (Cristino, 45'), Serra, Murga, Argi, Jairo (Alberto, 57'), Borja, Bonaventura (Teixi, 62'), Bernat i Pedro.

EUROPA: Rafa Leva, Guillem, Alberto, Cano, Alegre, Javi Lara, Rovira, Guzman (Valderas, 74'), Camacho (Del Moral, 70'), Charly Ruiz i Diego (Cebri, 57').

ÀRBITRE: Óscar Sánchez Arias (Osona).

TARGETES: Grogues a Joan Pujol, Serra, Argi, Borja i Cristino (Figueres) i a Guillem, Alberto i Camacho (Europa).

GOLS: cap.

 

Imatges del partit

 Europa
Onze de l'Europa

Europa
Onze del Figueres

Europa
Diego en un salt per una pilota al primer temps

Europa
Guillem lluita amb Jairo

Europa
Cebri ho ha tornat a donar tot en els minuts que ha estat al camp

Europa
Espectacular acció d'Alegre davant Bonaventura

Europa
Rovira pressiona per evitar un refús còmode de Mabil

 
>>> Fotos: Àngel Garreta