PASSADÍS I HONORS DE CAMPIÓ!

Ciutat Meridiana 1 - Europa 5

Victòria en un camp complicat

El Filial aconsegueix la victòria número 21 i no perd pistonada tot i haver-se proclamat ja campió i haver assolit l’ascens. Els escapulats s’enduen un triomf després d’una primera part molt competida i una segona meitat acuradament digerida. Era el primer partit de la temporada que l'Europa B afrontava com a flamant campió del grup 17 de la Quarta Catalana. La Meridiana va tenir el gest d'homenatjar el líder fent un passadís abans de l'inici del duel.

Aquest era l'escenari d'un enfrontament marcat per les principals característiques del camp; dimensions estretes, allargada curta i rival altament intens. La proposta del rival era molt clara, robaven al mig del camp i buscaven la velocitat dels seus dos puntes. Fruit d'una segona jugada, i després d'un aldarull al cor de l'àrea, el davanter de la Meridiana superava el porter i posava l'1 a 0 al marcador. S' avançava l'equip local en els primers minuts del matx. A partir d'aquí el duel entrava en una nova dimensió; el Filial passava dominar el partit a través de la possessió i progressava metres trobant línies de passada pels carrils laterals i les entrades des de segona línia dels interiors.

A dalt, Lucho es vestia amb la granota de treball per barallar totes les pilotes aèries i dotar de profunditat el conjunt escapulat. I en una d'aquestes jugades, després d'un servei de banda, el mateix Lucho provocava una falta al balcó de l'àrea que Carlos Chipantasi s'encarregava de posar-la amb delícia a l'escaire. Els graciencs podrien haver-se marxat al descans per davant del marcador si Martí hagués anotat un penal provocat per Alberto. A la represa l'argument del duel faria un gir de 180 graus. La intensitat del partit disminuiria, el sol atacava amb força i el ritme de joc abaixava pulsacions, però l'Europa havia aconseguit governar el fil discursiu del matx. Lucho posaria l'1 a 2 i d'aquesta manera començaria l'evolució dels escapulats al marcador. El punta gracienc aprofitava una passada a l'espai per resoldre el colpeig amb eficàcia. Pocs minuts després, Alberto provocaria un nou penal, que significava l'expulsió del porter contrincant, i Chispas l'ajustava a la base del pal dret per fer l'1 a 3 i posar la calma necessària a l'enfrontament.

Poc més tard, Alberto de nou, omnipresent a totes les zones del terreny de joc, rebia una entrada al mig del camp que deixava la Meridiana amb 9 jugadors. Amb la superioritat numèrica, Pablo aprofitava els espais per resoldre amb qualitat davant la porteria oponent i sumaria 2 gols més al seu compte particular. 1-5 i partit noble jugat per ambdós equips.

Lliga · J29 · (27/04/14
)

CIUTAT MERIDIANA: Carlos, Brian, Juan Diego, David Iglesias, Francisco Virgós, Álex, Albert, David Guixà, David Cáceres, Luís i Daniel. També van jugar: David Rosa, Rafael, Raúl i Ivan.

EUROPA: Enric, Cuadrado, Josep, Kevin, David Bley, Carlos Chipantasi, Alberto, Martí, Pablo, Lucho i Carlos... També van jugar: Víctor, Antonio, Cuadri, Michael i Pons.

GOLS: 1-0 (Luís, 6'); 1-1 (Chispas, 42'); 1-2 (Lucho, 51'); 1-3 (Chispas -p-, 60'); 1-4 (Pablo, 65'); 1-5 (Pablo, 81').