INICI DE COPA SENSE HISTÒRIA

Redacció

La Planada 0 - Europa 4

Pas endavant a la Copa Catalunya

El Femení A va començar aquest diumenge el seu camí per la Copa Catalunya, el sorteig de dilluns passat va deparar una primera eliminatòria contra La planada. Les escapulades tot i portar algunes setmanes sense competir van mostrar al terreny de joc que l’equip es troba il·lusionat per arribar a la fase final d’aquesta competició.

El partit es va decantar per l’Europa amb dos gols a cada part. El rival, que actualment milita a la Primera Catalana, va intentar posar les coses difícils proposant un futbol defensiu amb molt treball i sacrifici. Tot i així, la diferència de ritme es va veure durant els noranta minuts. L’Europa va portar el pes del partit i va dominar la pilota en totes les fases del joc. El primer gol arribaria al minut 13 en un corner llançat per Vane, que Teixi, rematava al fons de la xarxa. L’europa dominava, i creava espais amb la velocitat de Núria i Marina, després de tenir ocasions molt clares de Núria i Guiu, va ser finalment Clara, qui va fer el segon gol al marcador.

La Planada no va baixar els braços i ho va intentar tenint alguna arribada a l’àrea, que Mimi va resoldre a la perfecció. La segona part va ser molt similar a la primera, en aquest cas els gols van arribar per part de Eybis en definir perfectament a la sortida de la portera i de Sango, amb una magnifica assistència d’Alcocer. Amb el resultat de 0-4 es va arribar al final del partit. Les escapulades hauran d’esperar dues setmanes per jugar la següent ronda de la copa, els possibles rivals son l'Atlétic Prat i la PB La Roca.

Copa Catalunya · 1a Ronda · (25/05/14)

LA PLANADA:Leyre, Nicole, Marta, Cris, Stefania, Chiky, Marta, Vero, Tania, Andrea i Michi... També van jugar: Ivet, Devani i Tamara.

EUROPA:Mimi, Alba, Teixi, Marta , Carlita, Vane, Llure, Guiu, Marina, Núria i Clara... També van jugar: Alcocer, Andrea Granados, Tania, Eybis i Sango.

TARGETES :Grogues a Stefania i Nicole (La Planada).

GOLS:0-1 (Teixi, 13´); 0-2 (Clara, 40´); 0-3 (Eybis, 60´); 0-4 (Sango, 72´)