Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

S'IMPOSA L'ORDRE AL FUTBOL

Pinterest 

 Una crònica d'Àngel Garreta( @angelgarreta )

 
Europa 0 - Socuéllamos 0

Partit d'anada amb dos equips poc ofensius

Així l'hem viscut en directe a Twitter (clica la icona)  Twitter

El físic, la tàctica i l'ordre posicional han fet valer més el seu pes que les idees creatives, l'ofensivitat i la rauxa en el partit d'anada de les semifinals del play-off d'ascens a Segona B disputat al Nou Sardenya entre l'Europa i el Socuéllamos. El duel de tornada a camp visitant decidirà el guanyador. Ambdós equips estaran obligats a marcar, si bé els gols de l'Europa tindran un pes de valor doble en cas de foradar la porteria rival.
 
El Socuéllamos s'ha mostrat com un equip físic, difícil de fer-lo concedir espais darrere i amb perill a pilota aturada. L'Europa no ha tingut la seva millor tarda en creació, sense idees per desequlibrar individualment i sense arriscar en les passades interiors buscant quelcom diferent per trencar la tònica general d'un partit massa quadriculat.
 
Marcador


Primera part

Sota l'ambient de dues sorolloses aficions (la seixantena de seguidors visitants han donat també el seu toc de color), el duel ha començat tal com s'ha desenvolupat en la seva majoria: amb massa respecte entre equips. Al minut 9, Javi Lara ha provat un xut directe de falta que ha marxat per sobre el travesser i a un minut del quart d'hora Leva ha refusat a córner un xut sec d'Alfonso des de fora l'àrea.
 
El partit, tàctic i físic, no ha deixat espais en les zones defensives d'un i altre equip i per això les ocasions clares no han arribat. La pilota si que ha sobrevolat a estones les àrees, però sense determinació. Una pilota pentinada enrere per Camacho a l'àrea, a servei d'una falta lateral, ha caigut fluixa i còmode a les mans del porter Ruiz Caba. Sense més incidències de joc s'ha arribat al descans.

Segona part

A la represa la tònica no ha canviat. El partit ha seguit desenvolupant el mateix guió, si bé el Socuéllamos s'ha trobat més còmode amb la circumstància a mida que han anat passant els minuts. El perill sobre els marcs de Rafa Leva o Ruiz Caba no s'ha fet present en cap moment de l'inici de la represa. L'Europa ha tingut l'acció més propera a una ocasió en una centrada lateral del reaparegut Alegre on Javi Sánchez, entrant en cursa, no ha pogut posar la punta de la bota per rematar.
 
La primera acció destacada del segon temps ha tingut lloc a la banqueta. Per protestar, el tècnic visitant Ángel García Cosín ha estat expulsat. A mida que l'encontre ha anat entrant en la seva recta final, el Socuéllamos, en especial a pilota aturada, ha intentat endur-se el botí d'un gol de Gràcia. Al minut 84 ho ha provat Kike Domínguez amb el xut d'una falta -com un córner en curt- que ha buscat directament la porteria i que s'ha trobat amb l'oposició d'un sempre atent i resolutiu Rafa Leva.
 
Al minut 89, la més clara de tot l'encontre i també pels visitants: falta que pentina Javi Díaz, el porter Leva que aconsegueix refusar a contrapeu i sobre el segon remat de Santi Cabeza torna a resultar providencial refusant el remat i evitant el gol. L'Europa, que no ha pogut 'matar' el partit tancant el rival a l'àrea -de fet s'ha jugat més en mig camp local que visitant- ha tingut el seu darrer intent en un remat de Guzman, tal com li venia la pilota, que ha marxat massa desviat per sobre el travesser. Finalment empat a zero i la població de Socuéllamos que decidirà quin equip passa a la final. 
 

 Fitxa Partit

Play-Off · S/F final (anada) · Estadi Nou Sardenya · (01/06/14) · 3.250 espectadors

EUROPA:Rafa Leva, Cano, Alberto, Víctor Duran, Alegre, Vivó, Rovira, Valderas (Guzman, 69'), Javi Sánchez (Diego, 73'), Javi Lara i Camacho (Cebri, 58').

SOCUÉLLAMOS:Ruiz Caba, Novillo, Carlos García, Javi Díaz, Pablo Buendía, Chato, Alfonso (Santi Cabeza, 66'), Agustín, Javi Bolo, Vílchez (López, 93') i Kike Domínguez.

ÀRBITRE:Luís De Oleza De España (Balear).

TARGETES:Grogues a Víctor Duran i Javi Lara (Europa) i a Javi Díaz, Alfonso i Javi Bolo (Socuéllamos). Vermella directa al tècnic Ángel García -minut 71- (Socuéllamos).

GOLS:cap.

INCIDÈNCIES:Partit d'anada de les semifinals del play-off d'ascens a Segona B. Primer precedent entre tots dos equips en la seva història. Rècord d'assistència de la temporada a l'estadi: 3.250 espectadors. Abans de l'inici del partit, el tècnic Pedro Dólera ha rebut una samarreta commemorativa dels seus 200 partits al capdavant de l'Europa, que va complir als quarts de final contra Mutilvera. Els equips de l'Infantil A i l'Aleví A s'han fet la foto amb l'onze de l'Europa per celebrar els seus respectius títols de lliga de base.

Imatges del partit

 Europa
Onze de l'Europa

Europa
Onze del Socuéllamos

Europa
Valderas deixa Vílchez a terra per marxar amb pilota controlada

Europa
Camacho intenta marxar de dos rivals
Europa
La gran notícia de la tarda, la molt bona entrada al Nou Sardenya

 

Europa
Diego intenta marxar del seu marcador

 

Europa
L'ordre tàctic s'ha acabat imposant a l'estadi
 
>>> Fotos: Àngel Garreta
 

Pinterest