La golejada més gran de la història de l'Europa B a Segona Catalana!

01 Octubre 2017 Santi Castro
Fins a vuit celebracions de gol Fins a vuit celebracions de gol Santi Castro

Un contundent 0-8 a camp del Sant Adrià ha servit per a que l'Europa B signi la golejada més gran a Segona Catalana i lideri la taula.

Lliga · Jornada 5 · 01/10/17 · 12 hores

SANT ADRIÀ
0 - 8 EUROPA

Quan la pilota ha començat a rodar els dos equips han tingut ocasions per avançar-se en el marcador. Al primer minut de joc el local Felix ha xutat la pilota fregant el pal esquerre de la porteria gracienca. Camps ha tingut la resposta per part dels visitants, però la pilota ha sortit fora. En els primers minuts de joc el partit estava igualat però al minut 12 l’Europa s’ha avançat en el marcador per part de Prats, que s’ha trobat la pilota després d’un refús de la defensa i ha marcat a plaer amb un xut ras a la base del pal esquerra.

Els locals han provat d'empatar però ha sigut Enrique qui ha aconseguit el segon al minut 20, després d’una contra molt ben executada pels graciencs, que amb una bona centrada a ras de gespa de Ferran el propi Enrique ha pogut definir amb potència. L’Europa estava aconseguint bones ocasions per les bandes fent molt de mal als locals, però han sigut aquests últims els que han tingut l’oportunitat de retallar distàncies amb una centrada de falta directe que Alberto ha rematat de cap al pal.

Una pèrdua en defensa al minut 32 ha provocat el tercer gol de l’Europa, novament Enrique no ha perdonat. Clar domini durant el final de la primera part, que ha acabat 0-3 a favor dels graciencs. A la represa, i només començar, Torrentbó ha fet el 0-4 després d'una centrada de Ferran. A partir d’aquí ha continuat la festa gracienca, dominant de forma clara i sense ensurts. El cinquè ha arribat al minut 52, quan Jurado s’ha marcat en pròpia porta intentant rebutjar una centrada d’Enrique. El Sant Àdria ho estava pasant realment malament, més encara quan Ferran ha fet el sisè de potent xut col·locat. Dos gols més han arribat als últims minuts, Soto ha aconseguit el setè gol al minut 85 amb un xut ras al primer pal i després d'una nova assistència d'un pletòric Ferran. El darrer gol de l’Europa ha arribat al minut 90 quan Pol, després d’un refús del porter, ha pogut marcar sense cap oposició.

SANT ÀDRIA: Juan García, Juan Salvador, Jurado (Hector, 55’), Vilches, Carles, Romero, Juan Felipe, Ramon (Antana, 55’), Sanchez, Alberto i Felix.

EUROPA: Joan Compte, Guillem Albert (Ignasi, 55’), Dani, Adri, Ayllon, Camps, Ferran, Prats (Soto, 55’), Torrentbo (De la Iglesia, 55’), Rodon (Jordi, 63’) i Enrique (Pol Grau, 63’).

ÀRBITRE: Anael Ruiz Díaz.

TARGETES: Grogues a Alberto i Ramon (Sant Adrià).

GOLS: 0-1 (Prats, 12'); 0-2 (Enrique, 20'); 0-3 (Enrique, 32'), 0-4 (Torrentbó, 47'); 0-5 (Jurado -pp-, 52'); 0-6 (Ferran, 61'); 0-7 (Soto, 85'); 0-8 (Pol, 90').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

L'Europa B és líder en solitari de la classificació.