Som d'Honor!

01 Maig 2018 Fran Capell
La foto dels campions amb la samarreta commemorativa i la bandera de l'Europa La foto dels campions amb la samarreta commemorativa i la bandera de l'Europa Fran Capell

El Juvenil A certifica matemàticament l'ascens a la màxima categoria estatal del futbol després de guanyar el partit ajornat a Mollet (0-1).

Lliga · Jornada 27 · 01/05/18 · 16 hores

MOLLET
0 - 1 EUROPA

En un partit passat novament per aigua, com el que es va haver d'ajornar, les ocasions clares no han arribat fins la segona part. La primera mitja hora de joc ha estat ensopida i amb poques arribades. Tot i això, al primer minut de partit Marc ha etzibat un cacau des de fora l’àrea que Jonathan ha tocat amb la punta dels dits i la pilota ha acabat rebotant al pal.

El Mollet tenia més la pilota i, tot i trepitjar en diverses ocasions la frontal de l'àrea de David Aragón, la defensa escapulada ha estat molt ferma i ha sabut desfer el perill. Joel provava de falta, a l’equador de la primera part, però el seu xut ha sortit fregant el pal. Bona dutxa d'aigua la caiguda als minuts següents, factor que ha dificultat la circulació de la pilota i on les defenses no s’ho pensaven a l’hora de refusar de manera contundent. La resposta del Mollet, cap a les acaballes, ha estat un xut de Martí amb l’esquerra que ha marxat fregant el pal de la porteria gracienca.

A la segona part, l’Europa no ha anat a especular sinó més aviat tot el contrari. Joel ha tingut una oportunitat boníssima al minut 52, però ha creuat en excés un xut amb efecte. Tan sols vuit minuts després Joel no ha fallat: bona jugada personal de Marc que ha finalitzat en un mà a mà de Joel amb el porter. El jugador europeista ha posat el conjunt gracienc per endavant. Aquest gol ha fet que el Mollet estirés les línies, però s’ha trobat amb un Europa segur defensivament i no ha causat gaire perill.

L'Europa sortia a la contra i ha gaudit de certes oportunitats per sentenciar. En una d’aquestes, al darrer minut, Xavi Pons s’ha trobat sol davant Jonathan, però el porter local ha sabut endevinar les intencions del jugador escapulat. Poc després, xiulet final i celebració a la gespa dels jugadors de l’Europa sota una pluja de campionat. Ni cas a l'aigua, donat que el més important era celebrar un més que merescut ascens a Divisió d'Honor d'un equip que ja és història de l'entitat.

A banda de les imatges de joc de la crònica, podeu gaudir d'una galeria especial de celebració de l'ascens.

MOLLET: Jonathan, Ryuken, Pardo (Torrecillas, 73’), Iker, Font, Martí, Pedro, Viver (Gómez, 67’), David (Joel, 62’), Soufian i Masip.

EUROPA: David Aragón, Franc (Ricki, 46’), Marc, Pau, Ramon, Albert, Joel (Gerard, 84’), Kengo, Javi (Tarik, 82’), Joan i Iñaki (Xavi Pons, 76’).

ÀRBITRE: Albert Avalos, assistit per Juan Carlos Jiménez i Gabriel Campillo.

TARGETES: Groga a Font -dues i expulsió minut 90- (Mollet).

GOLS: 0-1 (Joel, 60’).

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

En aquest partit, a falta de quatre per acabar la Lliga Nacional, l'Europa certifica matemàticament el seu retorn a la Divisió d'Honor de la categoria. El partit es va ajornar per la pluja el passat 24/03/18 i, tot i ploure també avui, finalment s'ha pogut disputar i posar la lliga al dia.