REMUNTADA I VICTÒRIA

L'Europa s'apropa a la zona alta de la taula

EuropaL'Europa, en dues parts molt diferenciades, ha sumat la segona victòria de la temporada al Nou Sardenya, acumulant ja sis setmanes sense conèixer la derrota. L'equip escapulat, en una bona segona part, ha capgirat el gol matiner del Prat i, finalment, ha vist com li han xiulat a favor un penal per segona vegada en aquest inici de campionat de lliga.

.

De menys a més ha anat l'Europa en la matinal d'avui contra un Prat amb el qual s'ha fet pacífica rivalitat en les darreres temporades. L'equip, en una nova situació de manca d'agressivitat defensiva, ha encaixat un matiner gol que, no obstant, ha estat capaç de capgirar durant la darrera mitja hora de joc.

Primera part:  Fluix partit dels dos equips

El Prat ha sortit a la gespa artificial del Nou Sardenya lleugerament millor que l'Europa. El partit, que tampoc lluia futbolísticament, ha començat no obstant amb intensitat. D'aquesta intensitat ha tret petroli l'equip potablava. Després d'una sèrie de rebots dins l'àrea, Aitor, podent-se girar sense pressió a la mitja volta, ha xutat ajustat al pal, lluny de l'abast de Cañadas, fent el 0-1.

A partir d'aquí l'equip de Miguel López ha baixat un grau la seva intensitat i ha jugat per tal de conservar, sense problemes, el seu botí. L'Europa, malgrat no patir arribades a l'àrea en contra, tampoc no n'ha gaudit de gaires a favor. A la mitja hora de joc, única ocasió del primer temps, quan a la sortida d'un córner, Cebri ha rematat desviat amb el cap a l'àrea gran, caigut cap al segon pal.

Segona part: Remuntada

La represa del partit ha donat la sensació inicial d'anar pel mateix camí. El partit no estava passant a la història per la seva espectacularitat ni per les ocasions, si bé el Prat ha tornat a tenir el primer intent en les seves botes, quan una pilota bombejada de Jarabo ha obligat Cañadas a mig penjar-se del travesser per evitar el gol i enviar la pilota a servei de cantonada.

Al minut 59, Gatell ha entrat al terreny de joc i, en pocs segons, ha assistit en una perfecta passada de la mort a Segalés, amb una centrada paral·lela a la línia de l'àrea petita. El nou fitxatge de l'Europa, que gairebé surt a gol per partit, no ha perdonat i amb el seu tercer gol en lliga ha establert l'empat al marcador en el primer xut entre pals dels escapulats. A partir d'aquí, tot ha canviat. El Prat ha perdut tot tipus de petit control del partit i l'Europa, esperonat per poder fer alguna cosa al partit, s'ha estirat.

Un altre cop d'efecte sorgit de la banqueta. Remo ha entrat al camp al minut 71 i només quatre més tard, ha marcat el gol que ha posat per davant l'Europa. En una jugada uns deu metres fora l'àrea, l'extrem europeista ha fet un retall obert, s'ha preparat l'angle i ha engaltat un fort xut que ha entrat ajustat pel pal curt d'Imanol. A set minuts del final, Ivan Álvarez ha vist la segona targeta groga -justa- i l'Europa s'ha quedat amb deu jugadors. No obstant, lluny d'arribar intens perill del Prat (que sí s'ha aproximat a l'àrea, però sense mossegar), l'Europa ha pogut sentenciar el marcador. Remo ha estat objecte de penal al minut 93 i, després de setmanes amb clars penals sense xiular -incloent un avui mateix al primer temps sobre Rovira-, per fi el destí ha picat l'ullet a l'Europa, impartint una mica de justícia. El propi Remo ha transformat la pena màxima en el 3-1 i, instants després, ha arribat el xiulet final.

Tercera Divisió · Jor. 14 · Estadi Nou Sardenya (21/11/10) · 750 espectadors

EUROPA: Cañadas, Narcís (Ortega, 80'), Aitor Olmo, Ivan Álvarez, Pociello, Cano, Delmàs, Valderas, Rovira (Remo, 71'), Cebri (Gatell, 59') i Segalés.

PRAT: Imanol, Aitor, Álex Pérez, Víctor Duran, Fernando, Ernest (Mechi, 80'), David Haro, Isma Porcel (Jarabo, 30'), Ignacio, Jaime i Roberto Morales (Fran Arévalo, 69').

ÀRBITRE: Alfonso Oliva Bueno (Garraf)

TARGETES: Grogues a Ivan Álvarez -dues i expulsió minut 83-, Pociello i Valderas (Europa) i a Álex Pérez, Fernando i Ernest (Prat).

GOLS: 0-1 (Aitor, 12'); 1-1 (Segalés, 59'); 2-1 (Remo, 75'); 3-1 (Remo -p-, 93')

INCIDÈNCIES : 150è partit d'Àlex Delmàs amb la samarreta de l'Europa. El jugador ha rebut, abans del partit, una samarreta amb el seu nom i el dorsal 150.