Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PRIMER TRIOMF A CASA SIGNANT UN GRAN PRIMER TEMPS

 Una crònica d'Àngel Garreta

L'Europa tanca el 'top 4' de la lliga

Així l'hem viscut en directe a Twitter (clica la icona)   Twitter

 Europa

En el seu segon duel com a local en aquesta lliga, l'Europa ha pogut signar la primera victòria al Nou Sardenya de la temporada en un partit marcat, sobretot, per una excel·lent primera part. El Rubí, que no li ha perdut la cara al partit, ha presentat batalla a la represa. El triomf de l'Europa és just però tots dos equips podrien haver marcat més gols

.

Europa 2 - Rubí 1

Marcador

 

 

Primera part

L'equip de Pedro Dólera ha dominat de principi a fi el primer temps, primer amb la pilota i després amb les ocasions. A l'inici, l'encontre ha tingut bon ritme per part dels dos equips. La pilota era gracienca, però les contres ràpides del Rubí. Amb tot obert, ha arribat la primera diana de la tarda. Gràcies a un servei de banda, Édgar ha acabat centrant la pilota a l'àrea on Javi Lara, de cap, ha estrenat l'electrònic. El mateix Lara ha estat protagonista d'una acció al minut 21 on, fruit d'un cacau des de la frontal, ha obligat el porter Plancheria a refusar de punys a córner.
 
A la mitja hora de joc, Camacho, de cap, ha enviat la pilota fora per poc. Dos minuts després, una centrada de Diego ha estat mal refusada per l'exescapulat Josué, qui gairebé es fica un gol en pròpia porta. Al minut 39 ha arribat el segon gol. Javi Lara ha servit una falta per a la primera rematada de Cano. Plancheria ha refusat però la pilota morta l'ha tornat a aprofitar el mateix Cano per enviar amb el peu al fons de la xarxa. Abans del descans, l'Europa podria haver ampliat diferències. Una estratosfèrica passada de Cano (més de 40 metres) cap a Cebri, ha provocat una sortida en fals del porter. Cebri, al sobrebot, ha provat la vaselina i quan el gol es cantava, l'exeuropeista Ortega ha refusat amb el peu, fent rebotar la pilota en el seu propi travesser.
 

Segona part

Després d'un gran primer temps, el Rubí ha sortit més fort que l'Europa als primers minuts de la represa. Fruit d'això ha arribat el 2-1: Baby ha passat a l'espai i Javi Sánchez, de xut creuat, ha retallat distàncies. Al minut 63 ha estat l'Europa qui ha salvat un gol sobre la línia. Baby ha executat una vaselina sobre la sortida d'Eloi -titular avui per lesió de Rafa Leva- i el migcampista de l'Europa ha salvat l'empat 'in extremis'.

Del possible empat visitant s'ha passat a una nova ronda d'ocasions gracienques. Al minut 70, Diego, amb un xut estratosfèric, ha enviat una gran rosca tancada al travesser. Quatre minuts més tard, Cebri podria haver tancat definitivament el marcador. Josué ha relliscat a la frontal i el punta escapulat, en el cara a cara amb Plancheria, ha acabat perdent la batalla. El porter, ràpid en la seva estirada a terra, s'ha fet amb la pilota netament. Amb patiment en els minuts finals, més pel curt marcador que per cap pressió asfixiant rival, l'Europa ha acabat signant un important triomf que el deixa quart.


Fitxa Partit

EUROPA 2 - RUBÍ 1
Lliga · J4 · Nou Sardenya · (16/09/12
) · 750 espectadors

EUROPA: Eloi, Édgar, Víctor Duran, Cano, León, Mañosa (Valderas, 71'), Camacho, Guzman (Delmàs, 86'), Cebri, Diego (Rovira, 79') i Javi Lara.

RUBÍ: Plancheria, Oriol Dot, Kiki (Sergi Díaz, 67'), Ortega, Josué, Roger (Isma Porcel, 56'), Criado (Raventós, 56'), Javi Sánchez, Baby, José Antonio i Molina

ÀRBITRE: Óliver Castaño Coso (Tarragona)

TARGETES: Grogues a Cano, Guzman i Javi Lara (Europa) i a Javi Sánchez, Molina i Isma Porcel (Rubí)

GOLS: 1-0 (Javi Lara, 14'); 2-0 (Cano, 39'); 2-1 (Javi Sánchez, 57').


Imatges del partit

Europa
Onze de l'Europa

Europa
Onze del Rubí

Europa
Diego lluita la pilota al primer temps

Europa
Javi Lara, autor del primer gol

Europa
Mañosa lluita amb Baby
 
Europa
Cano celebra el 2-0, culminació d'una gran primera part

acidH TEB FederacioAcell