Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TAULES JUSTES

 Una crònica d'Àngel Garreta

Una part meritòria per a cada equip

Així l'hem viscut en directe a Twitter (clica la icona)   Twitter

 Europa

El signe d'una 'X' a la travessa ha resultat just aquest vespre en el duel entre la Gramenet i l'Europa que servia per tancar la sisena jornada del campionat de lliga. Després d'un bon primer temps gracienc, les majors arribades de la Grama a la represa han igualat les forces. L'Europa tanca el grup dels quatre primers.

.

Europa 1 - Gramenet 1

Marcador

 

 

Primera part

Fort ha sortit l'Europa al primer temps. Als cinc minuts de joc, primera ocasió pel quadre local. Javi Lara ha enviat una pilota al pal i el posterior refús, que Cebri ha enviat al fons de la xarxa, ha estat anul·lat per fora de joc per part de l'àrbitre de l'encontre, González Sobrado, del col·legi de Vigo, a Galícia, fruit de l'acord d'intercanvi de la FCF per una sèrie de partits dins el grup cinquè de Tercera.
 
El domini inicial gracienc s'ha materialitzat al marcador al minut 13, quan una falta de Javi Lara ha estat rematada de cap per Cano sobre la mitja sortida en fals del porter Tato. Sis minuts més tard, Cebri, lluitant una pilota fins al final entre defenses, ha aprofitat un error del central per picar la pilota creuada sobre la sortida de Tato. La pilota ha marxat fregant el pal.
 
L'Europa ha dominat clarament i amb superioritat la primera mitja hora de joc. Al darrer tram, però, el ritme general dels dos equips ha baixat un esglaó i la Gramenet ha gaudit de la seva única però perillosa arribada del primer temps. Tuneu ha assistit a Manu per a que aquest arribés a plantar-se sol davant Eloi. La seva posterior vaselina ha sortit desviada per sobre el travesser en la darrera acció de perill del primer temps.
 

Segona part

A la represa, ha canviat el pes de la balança de cantó. La Gramenet ha sortit millor, no deixant jugar per dins i servint-se profitosament del joc directe. Al minut 63, Remo ha enviat una pilota al travesser en el xut d'una falta directa. El mateix exjugador europeista ha estat protagonista un quart d'hora més tard tornant a rematar a la fusta llarga en aquesta ocasió amb el cap.

De mica en mica la Gramenet ha anat creient en les seves opcions, mostrant una evolució de menys a més durant el partit i acabant físicament amb molta frescor. Després d'unes quantes aproximacions seguides i alguns córners a favor, ha arribat el gol visitant. A la sortida d'un servei de cantonada executat per Remo, el central Gerard Sanz ha rematat de cap creuat al fons de la xarxa, establint l'empat.

En els darrers instants cap dels dos equips ha generat cap altra clara ocasió manifesta de gol i les taules no s'han mogut d'un marcador just pels mèrits acumulats dels dos equips i reconegut per uns i altres en finalitzar l'encontre, el darrer que l'Europa jugarà com a local en horari de tarda. Ara la competició s'aturarà 20 dies per la disputa de la Copa de Regions UEFA on molts equips de Tercera tenen jugadors convocats.


Fitxa Partit

EUROPA 1 - GRAMENET 1
Lliga · J6 · Nou Sardenya · (30/09/12
) · 700 espectadors

EUROPA: Eloi, Édgar, Víctor Duran, Cano, León, Mañosa, Guzman, Javi Lara, Cebri (Delmàs, 75'), Camacho (Rovira, 60') i Diego (Gatell, 68').

GRAMENET: Tato Burgada, Guillermo, Fontanils, Gerard Sanz, Boniquet, Esteban, Pedro (Sascha, 56'), Tuneu (Oriol, 79'), Manu, Morales i Remo (Livo, 93').

ÀRBITRE: José Luís González Sobrado (Vigo)

TARGETES: Grogues a Eloi i Mañosa (Europa) i a Gerard Sanz, Boniquet, Pedro i Xavi Comas (Gramenet).

GOLS: 1-0 (Cano, 13'), 1-1 (Gerard Sanz, 85').


Imatges del partit

Europa
Onze de l'Europa

Europa
Onze de la Gramenet

Europa
Cebri realitzant una assistència acrobàtica sense mirar el company

Europa
Guzman a l'inici del partit

Europa
Entre Édgar i Mañosa intenten aturar l'exeuropeista Remo
 
Europa
Camacho, pressionant una pilota al cercle central

acidH TEB FederacioAcell