Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DEMOSTRACIÓ DE MADURESA MALGRAT CAURE DERROTATS

 Una crònica d'Àngel Garreta

L'Europa, superior amb deu homes

Així l'hem viscut en directe a Twitter (clica la icona)   Twitter

 Europa

Posar una derrota com exemple d'un sensacional partit no és un fet gaire habitual i pot sonar molt contradictori, però l'Europa, amb deu homes des del minut 19 de la primera part, ha estat àmpliament superior a un líder que ha guanyat els punts en el darrer sospir, tal com ho ha fet altres vegades en aquest inici de lliga.

.

Cornellà 1 - Europa 0

Marcador

 

 

Primera part

Sensacional primer temps de l'Europa on l'expulsió d'Édgar ha condicionat el partit i on només ha faltat un merescut gol. L'equip europeista, malgrat ser el visitant d'un intractable líder, ha portat tot el pes del joc i les ocasions. Ja al minut cinc, una mitja volta de Guzman ha posat a prova el porter José Bermúdez. Als onze minuts de joc, Cebri, des de gairebé trenta metres, ha enviat la pilota al travesser.
 
L'Europa s'ha mostrat com amo i senyor del partit. Al minut 16, Cebri s'ha plantat tot sol davant el porter però ha creuat massa el seu xut. Tot era idíl·lic fins que una jugada ha condicionat l'encontre. Édgar ha vist dues targetes grogues molt seguides, una per una falta i l'altra per impactar la pilota al seu braç. Carlos Rodríguez Enrique, col·legiat de l'encontre, no ha dubtat en expulsar el defensa gracienc amb 19 minuts transcorreguts al marcador.
 
Tot i jugar amb 10, l'Europa ha estat l'únic equip en generar perill. Al tram final, Cebri, en una nova internada per velocitat, ha tornat a creuar massa el seu xut. Era la tercera opció de gol de l'Europa en aquesta part del partit. Per la seva banda el Cornellà, tret d'algun córner i alguna falta lateral, no ha molestat per res Eloi sota pals.

Segona part

A la represa el Cornellà ha sortit a portar el pes del joc, jugant també amb les forces físiques d'un Europa en inferioritat numèrica. A nivell de possessió matemàtica, el rodó element ha estat totalment del conjunt local, però les opcions de remat clar i descarat sota pals, inexistents. De fet, la millor ocasió en l'inici de la segona part l'ha tornat a tenir l'Europa. Camacho, de cap, ha rematat al pal.

Al minut 60, el segon entrenador de l'Europa, Dani Contreras, ha estat expulsat per demanar una targeta groga sense cap paraula malsonant ni cap falta de respecte. De fet, l'arbitratge no ha estat al nivell en el partit d'avui, més en accions d'absurd control i 'marcatge' a la banqueta que no pas per errors en assenyalar infraccions en les jugades.

La primera ocasió del Cornellà, clara de veritat, no ha arribat fins al minut 71, quan Eloi ha resultat providencial a rematada de cap de David. Els minuts han anat passant i l'Europa, fos de bateries però demostrant un alt nivell de saber estar i una maduresa de joc important al camp del líder, ha acabat perdent el botí del punt en els primers segons de l'afegit, quan Enric ha enviat al fons de la xarxa l'única pilota morta que ha concedit el conjunt europeista dins la seva àrea.


Fitxa Partit
Lliga · J9 · Nou Municipal de Cornellà · (01/11/12
) · 700 espectadors

CORNELLÀ: José Bermúdez, Joel, José (Pep Caballé, 35'), Capó, Israel (Civil, 82'), David, Dani Martí, Luís (Pla, 35'), Enric, Xavi Puerto i Boris.

EUROPA: Eloi, Édgar, Víctor Duran, Alberto, León, Javi Lara, Valderas (Delmàs, 87'), Guzman, Camacho, Rovira (Aitor Torres, 23') i Cebri (Diego, 73').

ÀRBITRE: Carlos Rodríguez Enrique

TARGETES: Grogues a Israel, Dani Martí, David i Pla (Cornellà) i a Édgar -dues i expulsió minut 19-, Cebri i el tècnic Pedro Dólera (Europa). Vermella directa al segon entrenador Dani Contreras -minut 60- (Europa).

GOLS: 1-0 (Enric, 90').


Imatges del partit

Europa
Onze de l'Europa

Europa
Onze del Cornellà

Europa
Víctor Duran guanya la partida a Boris

Europa
Cebri donant guerra en una lluita amb l'exeuropeista Capó

Europa
Guzman, en una acció del segon temps
 
Europa
Javi Lara pressionat per partida doble

acidH TEB FederacioAcell