Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TRIPLE D'EPI !!!

 Una crònica d'Àngel Garreta

Els graciencs superen un bon Figueres

Així l'hem viscut en directe a Twitter (clica la icona)   Twitter

 Europa

L'equip de Pedro Dólera segueix signant un bon inici de temporada, sobretot a casa, on un rival directe per la zona alta de la classificació ha caigut com una fruita madura a base d'insistir i al tram final d'un encontre on els de Vilatenim han mostrat qualitat, lluita i nivell. Epitié ha deixat els punts a casa amb un sensacional control de pilota i posterior remat.

.

Europa 1 - Figueres 0

Marcador

 

 

Primera part

Període de poques ocasions però bona mostra de nivell de tots dos conjunts. Europa i Figueres, que en la mesura que poden intenten tocar la pilota i crear ràpides transicions ofensives, es tenen estudiats i, malgrat algunes arribades, els espais i les ocasions no s'han acumulat gaire sobre les àrees. La primera opció clara l'ha tingut Guzman al minut set, amb una internada a l'àrea, caigut al cantó esquerre, on el seu xut sobre la sortida del porter Reig ha sortit alt i desviat.
 
La següent opció gracienca no ha arribat fins al minut 26, quan Camacho, de forma gairebé inconscient -no esperava la pilota en la seva posició- ha rematat de forma estàtica a quatre metres del porter. Reig, en dos temps, ha controlat la pilota. A tres minuts per acabar el partit el porter Reig ha sortit a refusar una pilota dividida emportant-se per davant Cebri al vèrtex de l'àrea. Una jugada dubtosa digna de vídeo.

Segona part

A la represa el Figueres ha sortit més entonat que l'Europa en els instants inicials. Als tres minuts Rafa Leva, que ha tornat a defensar la porteria escapulada, ha resultat providencial en sortir a peus de Marc Mas. En la segona jugada, l'assistent ha anul·lat el remat a gol del mateix Mas a assistència de Compte per fora de joc. Només Mañosa el separava de la línia de porteria -amb Leva més avançat per culpa de la sortida-, així que la regla del fora de joc s'aplica per falta d'un segon home per davant de la pilota. 

De mica en mica l'Europa ha anul·lat l'embranzida visitant i s'ha fet amb el control de la pilota sense oblidar de fixar de manera ferma la defensa davant les perilloses curses de Marc Mas i Pedro. Al minut 74 el porter Reig ha resultat providencial quan un error del seu equip en la passada l'ha aprofitat Cebri per intentar una diana des de 40 metres. El dorsal 13 dels visitants ha retrocedit suficient distància per volar i salvar el gol amb una mà providencial.

Al minut 80, Epitié, que feia cinc minuts que corria per la gespa, s'ha marcat una jugada de llibre per decidir el partit. Rebent en profunditat, el punta escapulat, amb un sol toc de molta qualitat, s'ha encarat la pilota de forma franca entre dos defenses. El remat posterior, creuat, ha resultat impossible per l'estirada de Reig. Fins al final, defensa ferma per protegir els punts, tot i que un xut creuat de Marc Mas, que no ha trobat rematador per ben poc, podria haver suposat l'empat visitant en temps afegit.


Fitxa Partit
Lliga · J10 · Estadi Nou Sardenya · (04/11/12
) · 500 espectadors

EUROPA: Rafa Leva, Aitor Torres, Alberto, Mañosa, León, Javi Lara, Valderas (Delmàs, 70'), Guzman, Rovira, Cebri (Epitié, 75') i Camacho (Diego, 60').

FIGUERES: Reig, Busquets, Alforcea, Micaló, Cornellà, Murga, Pol Compte (Crous, 68'), Ferran (Argi, 61'), Marc Mas, Pedro (Teixi, 82') i Marc Vilà.

ÀRBITRE: Ruben Ávalos Barrera (Anoia)

TARGETES: Grogues a Alberto i Javi Lara (Europa) i a Ferran i Argi (Figueres).

GOLS: 1-0 (Epitié, 80').


Imatges del partit

Europa
Onze de l'Europa

Europa
Onze del Figueres

Europa
Cebri disputa la pilota per alt davant l'oposició de Murga

Europa
Alberto s'anticipa a Marc Mas

Europa
Valderas pressiona Ferran
 
Europa
León refusa davant l'entrada de Marc Vilà

acidH TEB FederacioAcell