Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

AL PLAY-OFF COM A TERCERS

 Una crònica d'Àngel Garreta ( @angelgarreta )

Sense opció a cap altra combinació

Així l'hem viscut en directe a Twitter (clica la icona)   Twitter

Europa

L'Europa ha acabat la lliga com a tercer classificat. Olot -campió- i Cornellà -també aspirant com l'Europa- no han deixat opció a cap sorpresa. El conjunt escapulat ha cedit una derrota a casa en el darrer encontre, però la victòria, al marge d'ampliar el rècord de punts, no hauria modificat res. El quadre de Pedro Dólera ja sap que els seus 17 possibles rivals seran també tercers classificats.

 

Europa 1 - Pobla Mafumet 2

Marcador

 

 

Primera part

Freda ha estat la matinal des de gairebé l'inici. No pas per la temperatura sinó per saber que, amb l'empat inicial l'Olot seguia defensant el títol i que el Cornellà s'ha avançat ben d'hora al seu encontre. Els dos rivals de l'Europa per la carambola del títol no estaven donant cap marge d'error. Al Nou Sardenya, després d'uns minuts d'estudi entre rivals, l'encontre no ha acabat d'agafar en cap moment un bon ritme, si bé s'ha pogut veure una Pobla de Mafumet molt i molt motivada.
 
Del cantó local, poca lluidesa sobre la gespa. Al minut 32, una ràpida jugada trenada d'atac ha deixat Víctor Oribe amb un bon control orientat dins l'àrea gran. El seu xut creuat ha suposat el 0-1. No ha pogut donar resposta l'Europa fins deu minuts més tard, quan Javi Lara, d'intent de gol olímpic, ha fet picar la pilota des del córner fins la creueta del pal curt. No hi ha hagut més accions destacades al primer temps.

Segona part

A la represa el ritme de partit no ha variat gaire, però l'Europa ha tingut una matinera ocasió en un cara a cara de Romero on el cos del porter visitant ha refusat un claríssim perill de gol. Si bé de mica en mica l'Europa s'ha anat aproximant amb més intenció a l'àrea rival, l'empat no ha arribat fins el minut 66. Epitié ha entrat en diagonal a l'àrea i de xut creuat ha posat les provisionals taules a l'electrònic.

Tot i que la tercera posició no anava a variar segons l'evolució dels altres resultats, l'Europa no ha pogut tampoc tancar la temporada amb un triomf a casa i quedar-se en solitari com equip menys derrotat (ha acabat empatant en aquest honor amb el Cornellà). Un xut potent i col·locat d'Oribe des de la frontal de l'àrea a deu minuts del final ha suposat la victòria visitant.

De la resta del partit, destacar la retirada del col·legiat Rodríguez Portolés de l'àrbitratge en actiu. D'altra, l'homenatge a la plantilla campiona de l'any 1963 que repassen en un article especial de ceeuropa.cat. Ara l'Europa espera rival al Play-Off (sorteig demà a les 17 hores). Hi ha 17 tercers classificats que poden creuar-se en el darrer camí cap a la Segona B.

Fitxa Partit
Lliga · J38 · Estadi Nou Sardenya · (19/05/13
) · 900 espectadors

EUROPA: Rafa Leva, Édgar, Víctor Duran, Cano, León, Valderas, Javi Lara (Ivan Álvarez, 83'), Guzman, Romero (Delmàs, 54'), Epitié i Rovira.

POBLA MAFUMET: Alberto, Aitor Casas, Juli, Fran Carbia (Vernet, 90'), Alfons Serra, Víctor Oribe, Bertomeu, Èric Via, Cunill, Joan Sabaté (Prince, 67') i Abel (Kako, 83').

ÀRBITRE: Juan Rodíguez Portolés (Sabadell).

TARGETES: Grogues a Epitié (Europa) i Alfons Serra (Pobla de Mafumet).

GOLS: 0-1 (Víctor Oribe, 32'); 1-1 (Epitié, 66'); 1-2 (Víctor Oribe, 80').


Imatges del partit

Europa
Onze de l'Europa

Europa
Onze de la Pobla de Mafumet

Europa
Romero regateja el capità visitant Alfons Serra

Europa
Prince intenta desfer-se de Valderas i Delmàs

Europa
Guzman, fortament pressionat al mig del camp

Europa
Epitié controla la pilota davant l'oposició de Toni Cunill
 

 

acidH TEB FederacioAcell