Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA MEREIX MÉS DAVANT UN SANT ANDREU AMB OFICI

La falta de definició evita un merescut premi

Europa - Sant Andreu

Europa i Sant Andreu han protagonitzat un apassionant i animat derbi on els visitants han demostrat ofici per endur-se els punts i on l'Europa ha estat condicionat pel fet d'encaixar un matiner gol en l'única errada greu de tot el partit i pel fet, característic de tota la temporada, de no definir les nombroses ocasions de gol que ha generat. El Sant Andreu ha sabut plantejar un bon partit en inferioritat i el conjunt escapulat no ha trobat el premi final del gol i tot fer mèrits en nombre d'ocasions.

 

 

 

Marcador

 

Una centrada des de l'esquerra de l'atac andreuenc materialitzada per Lanzarote ha estat rematada sense oposició per Eloy al fons de la xarxa, fent entrar la pilota a l'alçada de l'escaire dret de Coca. Amb aquest cop dur només començar ha afrontat l'Europa la resta del derbi, obligat a fer el doble de feina per remuntar-li al líder.

Aquesta feina s'ha plantejat un xic més senzilla arrel de l'expulsió al minut 27 de Bermejo per doble amonestació. La sanció al jugador quadribarrat és d'aquelles que al minut 80 no generarien debat, però que al minut 27 la majoria d'àrbitres ho sol·lucionen simplement advertint que de seguir així el jugador veurà la segona. No obstant, vistes les dues faltes on Bermejo ha vist cartulina, totes dues, reglament en mà, són clares, sobretot la segona, entrant amb els dos peus per davant a Enric Pi sense pilota pel mig. Tard o d'hora, la qüestió és que l'expulsió és merescuda i generadora d'un problema a les files visitants i d'un punt d'imflexió en els locals.

Tot i la situació de desigualtat en nombre d'efectius, cap acció en la resta dels primers 45 minuts, ni de cantó escapulat ni quadribarrat, ha estat prou perillosa per tornar a moure el marcador. A la represa, s'esperava un Sant Andreu més pràctic, ben col·locat i administrador del seu avantatge, però el conjunt de Natxo González ha sortit, en contra de les previsions, molt mossegador durant el primer quart d'hora, gaudint fins i tot d'alguna aproximació i remat des de la frontal que podria haver 'matat' el partit.

Amb aquesta tònica, ha hagut d'aparèixer el capità escapulat Fernando per donar un ensurt sobre la porteria d'Aurreko amb un xut que ha fregat el pal. Aquesta acció ha esperonat l'Europa, que fins al final del partit s'ha convertit en l'equip que ha dut més perill a les botes fins al final del 'matx', però evidentciant que el d'avui no era el dia de la punteria afinada. Al minut 69, un salt dins l'àrea gran entre el central Amantini i el porter andreuenc ha acabat amb el 'pibe' guanyant-li la partida a Aurreko. Quan la pilota ja anava camí de gol, Cárdenas ha salvat el perill 'in extremis'. Només cinc minuts més tard, la més clara de l'Europa. Boris s'ha escapat tot sol cap a la porteria d'Aurreko i, en el mà a mà, ha retallat bé al porter andreuenc. No obstant, el jugador gracienc s'ha escorat massa a l'esquerra i el seu xut final ha anat a parar al cos del mateix Aurreko, que ha aconseguit salvar un gol que ja es cridava, enviant la pilota a còrner.

Al minut 78, un xut del visitant Dani Martí que ha blocat sense problemes Coca ha estat la darrera tímida acció de perill del Sant Andreu. A la recta final d'encontre, l'Europa ha gaudit d'alguna aproximació i alguna acció a pilota aturada per intentar igualar l'electrònic, però tot i merèixer almenys marxar amb un empat del derbi, aquest no ha arribat, acabant així la ratxa de partits puntuant dels escapulats.

LES DADES DEL PARTIT

30/03/08 ·Estadi Nou Sardenya · 1.958 espectadors
Jornada 31 · Tercera Divisió (Grup V)

EUROPA: Coca, Àlex, Zigor, Amantini, Roger (Albert, 83'), Salvanyà (Xavi, 60'), Fernando, Rojals, Enric Pi (Boris, 72'), Delmàs i Benja.

SANT ANDREU: Aurreko, Luso, Bermejo, Joyce Moreno, Cárdenas, Lorca (Pablo Sierra, 72'), Óscar, Javi Recio, Eloy (Lezaun, 80'), Lanzarote (Jorge Recio, 45') i Dani Martí.

ÀRBITRE: Duran Peidró (Barcelona)

TARGETES: Grogues a Zigor i Salvanyà (Europa) i a Bermejo -dues i expulsió minut 27-, Joyce Moreno, Cárdenas i Eloy (Sant Andreu)

GOLS: 0-1 (Eloy, 7')

ELS ONZES INICIALS

Europa - Sant Andreu
Europa - Sant Andreu

LES IMATGES DEL PARTIT

Europa - Sant Andreu
Europa - Sant Andreu
 Europa - Sant Andreu
Europa - Sant Andreu

PUNTUACIÓ 'JUGADOR ESTRELLA' · CEEUROPA.CAT

6 punts: Amantini / 4 punts: Fernando / 2 punts: Àlex / 1 punt: Benja



EUROPA TV: ZONA MIXTA




Crònica: Àngel Garreta
Fotos: Àngel Garreta · (C) 2008 · ceeuropa.cat

acidH TEB FederacioAcell