LA PEDRERA DE SARDENYA DÓNA LA CARA DAVANT L'HOSPITALET

Nou jugadors formats a casa a l'onze inicial

Hospitalet

Sense objectius per la zona alta ni baixa de la lliga, el Primer Equip de l'Europa ha format amb nou jugadors de la casa a l'onze inicial al camp del tercer classificat. De cara a tenir rodatge per futures temporades, els més joves de Sardenya han donat la cara contra un equip de PlayOff. Xavi Garcia ha fet el gol escapulat i ha tingut el segon a les botes.

Amb una mitjana de poc més de 20 anys d'edat, José Ángel Valero ha aliniat l'Europa més jove possible entre els jugadors que formen la plantilla del Primer Equip, més la presència al mig del camp d'un cada cop més consolidat i còmode Carlos Guzman. El fet de no tenir res en joc a la lliga més enllà de la lluita pels punts restants, ha permès fer proves amb jugadors de futur per properes temporades. Davant, però, estava L'Hospitalet, un equip fortíssim, sobretot a casa, i clar aspirant a l'ascens de categoria.

Als sis minuts de joc, primera ocasió clara pels de la franja vermella. Una passada en diagonal cap a Toni Velamazán l'ha tret el porter Adri (que debutava com a titular aquesta temporada) amb un peu providencial. No ha fallat Ollés al minut 21, que ha fet l'1-0 després de rebre tot solet a l'àrea petita després d'una jugada de combinació i toc de tot l'equip entrenat per Julià Garcia. Abans d'arribar al descans, David Andreu ha fet el segon pels locals en rematar de cap i totalment lliure de marca un còrner des de la dreta de la defensa gracienca.

Al quart d'hora del segon temps, Manel ha engaltat de primeres un còrner que ha caigut pentinat al vèrtex de l'àrea i l'ha creuat al segon pal fent el tercer gol de la matinal. A partir d'aquí, ocasions pels dos equips en un duel en que totes dues formacions han apostat per jugar a futbol dins les seves possibilitats. Al minut 64, David ha tingut un mà a mà que ha resolt el porter Craviotto. No ha perdonat Xavi al minut 74, en engaltar un xut creuat molt potent i que s'ha convertit en el 3-1.

L'Europa ha tingut una ocasió per donar un ensurt als locals quan al minut 82 el mateix Xavi s'ha plantat tot sol davant Craviotto. Després d'un retall dins l'àrea al seu marcador, l'extrem escapulat ha enviat el seu xut massa desviat. En cas d'haver marcat, l'Europa podria haver lluitat per l'empat, però les aproximacions han perill ja no han existit fins al final d'un partit on els "menuts de la casa" han donat la cara.

10/05/09 · Olímpic de L'Hospitalet
550 espectadors

L'HOSPITALET: Craviotto, Siscu, David Andreu, Edu, Dani Morales (Víctor Rodríguez, 53'), Ivan Hammouch, David Corominas, Manel, Óscar Ollés (Pedro, 53'), Santi Asensio i Toni Velamazán (Cristian Alfonso, 70').

EUROPA: Adri, Àlex, Ramon Suàrez, Jonathan, Víctor, Carlos Guzman, Albert Sánchez, Ramon Gatell (Nefta, 68'), Delmàs, Llobet (Xavi, 68'), David (Pep Arau, 81').

ÀRBITRE: Dídac Duran Peidró (Barcelona)

TARGETES: Grogues a Craviotto, Dani Morales i Ivan Hammouch (L'Hospitalet) i a Víctor (Europa).

GOLS: 1-0 (Ollés, 21'); 2-0 (David Andreu, 38'); 3-0 (Manel, 60'); 3-1 (Xavi, 74').