Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL VILASSAR DE DALT ELIMINA L'EUROPA DE LA COPA

Els escapulats cauen de la competició

EuropaA les primeres de canvi el Primer Equip gracienc va dir adéu a la Copa Catalunya 2013. En duel a partit únic disputat a Vilassar de Dalt, el conjunt escapulat va caure a mans del club blanc-i-verd, recent ascendit enguany a Primera Catalana i que participava per primer cop de la competició, aconseguint una fita històrica pel conjunt del Maresme en un any 2012 que no oblidaran.

.

Marcador

Marcador

 

 

Primera part

L'escenari va semblar dibuixar-se bé per l'Europa al Municipal Vallmorena. Ja al minut 2, Diego va engaltar un xut des de la frontal que va sortir per sobre el travesser. Cinc minuts més tard, una opció claríssima, quan Epitié va centrar enrere des de la línia de fons i Guzman, a l'àrea gran i tal com venia la pilota, va acabar rematant alt de primeres. Al minut 11 nova ocasió. Javi Lara aprofitava un mal refús de la defensa a la sortida d'un córner per posar a prova els punys del porter Sergio.
 
Per la seva banda, el Vilassar de Dalt, que va sortir a la gespa irregular en defensa però que va anar trobant el to de mica en mica, s'aproximava a l'àrea de Rafa Leva en jugades de contraatac i córners. A pilota aturada és com va arribar el primer gol de la tarda. Una falta a la frontal de l'àrea va ser executada a la perfecció per Fran, engaltant un xut dur i sec que es va colar ajustadíssim al pal curt de la porteria gracienca. Corria el minut 30. La rèplica escapulada, una doble opció de León i Epitié a la sortida d'un córner. Cap dels dos va poder foradar la xarxa. La més clara per l'Europa, al minut 36, en una centrada de Diego que Epitié remata de primeres, fent lluir el porter Sergio.

Segona part

Després d'haver desaprofitat infinites ocasions al primer temps, l'Europa va realitzar tres dels sis canvis permesos en Copa Catalunya al descans, però va gaudir de menys arribada durant la segona meitat. L'equip escapulat va buscar la porteria primer des de la creació de jugades de combinació i posteriorment amb ràpides pilotes caigudes a banda. Cap decisió dels homes del mig del camp i la davantera va trobar un forat dins la defensa d'un Vilassar crescut a mida que els minuts van anar passant.

Al minut 88 de partit, una falta servida a tocar de la línia de fons -com un córner en curt- va ser xutada en paral·lel a la línia, buscant sorprendre el porter gracienc. Un defensa de l'Europa va refusar l'acció, però la pilota morta dins l'àrea gran va ser aprofitada per un davanter blanc-i-verd, cedint una passada de la mort en safata per l'arribada a l'àrea petita d'Arturo, qui va rematar a plaer al fons de la xarxa.

Només en el quart dels cinc minuts d'afegit del partit va poder donar un ensurt l'Europa. Gatell, amb un sensacional remat des de 25 metres, ajustat al pal llarg, va enviar la pilota al fons de la xarxa i va transformar un gol escapulat a la llarga estèril. El Vilassar de Dalt es veurà les cares amb L'Hospitalet en la següent ronda. L'Europa haurà d'esperar a l'estiu vinent per tornar a participar en la competició de la Copa Catalunya.


Fitxa Partit

Copa Catalunya (2a ronda) · Municipal Vallmorena · (08/08/12) · 300 espectadors

VILASSAR DE DALT: Sergio, Álex Pagan (Maymí, 52'), Fran, Chino (Cristian, 71'), De Frias, Àngel Mula (Edu Camps, 59'), Ruben Salvador, Vicente, Mancheño (Mendoza, 76'), Casillas (Arturo, 67') i Galeano.

EUROPA: Rafa Leva, Édgar (Torres, 45'), Víctor Duran, Cano, León, Ivan Álvarez, Guzman, Javi Lara (Camacho, 45'), Epitié, Delmàs (Rovira, 45') i Diego (Gatell, 59').

ÀRBITRE: David Rovira Campà

TARGETES: Grogues a De Frias i Galeano (Vilassar de Dalt) i a Ivan Álvarez, Epitié i Gatell (Europa).

GOLS: 1-0 (Fran, 30'); 2-0 (Arturo, 88'); 2-1 (Gatell, 94')

INCIDÈNCIES: Primer duel entre els dos equips en Copa Catalunya.


Imatges del partit

Europa
Onze de l'Europa

Europa
Onze del Vilassar de Dalt

Europa
Diego intenta controlar una pilota amb el pit

Europa
Els locals celebren el gol de falta directa de Fran

Europa
Epitié lluita per alt amb l'exjugador escapulat Ruben Salvador
 
Europa
Gatell ha transformat un gran gol quan ja era massa tard per l'Europa
 

acidH TEB FederacioAcell