Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PEDRO DÓLERA, L'ESCOLLIT

La seva presentació, dijous a les 20 hores

Pedro Dólera

L'Europa de la temporada 09/10 té nou entrenador. Pedro Dólera, jove tècnic procedent del Marianao Poblet de Primera Catalana, ha estat l'escollit pels responsables esportius. Novell a la categoria, ha protagonitzat una trajectòria meteòrica amb l'equip vermell, de Preferent a gairebé Tercera. El seu equip s'ha quedat a un punt de fer un doble ascens consecutiu.

L'aposta per la propera temporada al CE Europa com a màxim responsable del Primer Equip es diu Pedro Dólera. Tècnic en alça (fa tres temporades entrenava a regional), s'ha convertit en un dels que més ràpidament ha engreixat el seu historial pel que fa a fites esportives exitoses.  Tècnic del Marianao les darreres tres temporades (una al filial i dues al primer equip), ha estat a punt de portar l'entitat de Sant Boi de Llobregat a un històric ascens a Tercera Divisió després de ser un recent ascendit des de Preferent.

Després de quatre anys entrenant l'Escola de Futbol Prat Blaugrana, el tècnic 'potablava', va fer-se càrrec del Marianao B, a qui va salvar la categoria a regional. Fa dos anys va fer-se càrrec de la plantilla del primer equip del conjunt vermell, amb l'objectiu de la permanència a Preferent. L'equip no només es va salvar sobradament, sinó que va aconseguir també l'ascens de categoria a Primera Catalana. Aquest darrer any, l'equip presidit per Alonso Conejo s'ha quedat a un sol punt d'assolir novament la fita i ascendir a Tercera. La trajectòria del tècnic ha valgut la confiança del club presidit per Guillaume de Bode de cara a la propera temporada.

 

Pedro Dólera

 

El tècnic afrontarà a l'entitat gracienca una doble pressió i motivació a la vegada. La primera, històrica, la de tornar la "pau" esportiva a un Primer Equip que fa 8 temporades que no assoleix la part alta de la classificació. La segona, l'estrena com a responsable d'un equip de Tercera Divisió i d'un club de les característiques socials, històriques i esportives del CE Europa. El tècnic serà presentat en roda de premsa al Nou Sardenya el proper dijous a les 20 hores.

 

LA TRAJECTÒRIA DE PEDRO DÓLERA

08/09 · Marianao Poblet (Primera Catalana)
07/08 · Marianao Poblet (Preferent)
06/07 · Marianao Poblet B (Regional)
05/06 · Escola F. Prat Blaugrana

Pedro Dólera
Portada del suplement "Futcat" del 13 de maig de 2008, dies després
de l'ascens del Marianao a Catalana. El tècnic, enlairat pels jugadors

 


Fotos: El Mundo Deportivo i David Arjona

 

acidH TEB FederacioAcell