Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL CLUB DECIDEIX NO RENOVAR EL TÈCNIC JOSÉ ÁNGEL VALERO

L'entrenador tanca un cicle de dos anys

Valero

El Club Esportiu Europa, mitjançant la seva junta directiva, ha comunicat oficialment als mitjans i a la web, en nota de premsa, la decisió de no renovar l'entrenador de la primera plantilla, José Ángel Valero, de cara a la propera temporada. El tècnic, provinent del filial, ha entrenat l'equip els darrers dos anys, on ha entrenat l'equip un total de 76 partits de lliga.

NOTA OFICIAL DEL CLUB

La Junta Directiva del Club Esportiu Europa ha acordat:

1.- Nomenar el Sr. Pedro Dólera com entrenador del primer equip del CE Europa per a la temporada 2009-2010. La presentació oficial del nou entrenador del primer equip , oberta a tos els mitjans de comunicació, es farà el proper dijous, dia 11-06-09 a les 20 hores a la Sala de Premsa del Club Esportiu Europa.

2.- Agraïr al Sr. José Ángel Valero la tasca desenvolupada al CE Europa durant els últims cinc anys en que ha ocupat diferents llocs de responsabilitat en l'organigrama esportiu del Club, destacant-ne la seva professionalitat, la seva lleialtat i el seu esperit de servei permanent a l'Europa. La Junta Directiva desitja tota mena d'encerts en el seu futur en el món de l'esport en el que sens dubte és un gran professional que ha deixat emprenta aquests darrers anys al Club.

 

acidH TEB FederacioAcell