Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

COMENÇA UNA NOVA ETAPA

Dóna inici el setè projecte del segle XXI

Pedro Dólera

L'Europa de la temporada 09/10 ja està oficialment en marxa. Pedro Dólera, nou tècnic del Primer Equip, ha estat presentat en roda de premsa als socis i mitjans de comunicació presents al Nou Sardenya. La presentació ha estat conjunta amb Toni Cosano, nou tècnic del Juvenil A. Tots dos tècnics treballaran d'immediat per perfilar les seves respectives plantilles.

Amb una bona presència de mitjans escrits i audiovisuals, la roda de premsa de presentació del nou tècnic escapulat ja és un fet que suposa el tret de sortida a un nou projecte del club escapulat, el setè en el que portem de segle XXI. El president del club, Guillaume de Bode, va decidir fer la roda de premsa conjunta amb el nou tècnic del Juvenil A, Toni Cosano. En un proper article de la web oficial us oferirem detalls en profunditat dels acompanyants tècnics de Dólera i Cosano als respectius equips i dels objectius i metodologia de la temporada vinent pels dos principals equips del club.

En les seves primeres declaracions com entrenador escapulat, Dólera ha afirmat que la seva arribada a l'Europa "és un repte molt important per mi. Aquests senyors (la junta) han apostat fort per una persona jove que únicament ha fet mèrits esportius i molt treball per arribar fins aquí". El nou propietari de la banqueta escapulada va afirmar que "gràcies a Déu tenim uns socis que donen molt suport. Vinc de clubs més humils que no tenen aquesta massa social. Ens agradaria endollar l'equip i que enganxi la gent".

Sobre les intencions al damunt del terreny de joc, Dólera ha dit que "puc garantir que quan la gent vegi un partit de l'Europa, a casa o fora, veurà un equip i un cos tècnic que s'haurà deixat tot durant la setmana per a que el partit surti com Déu mana... després la pilota entrarà o no. No hi haurà que digui 'i aquests a què juguen?' o 'perquè no posen la cama?' o 'perquè caminen?'". Dólera ha dibuixat la seva visió del futbol amb un equip que no deixarà respirar al rival i que intentarà generar moltes ocasions de gol tenint la pilota. Per la seva banda, Toni Cosano, en una breu intervenció, ha manifestat el seu agraïment a l'Europa "per la confiança que ha depositat en mi. Estic molt content de formar part d'un club de la magnitud i la història de l'Europa. Un dels objectius és que el Primer Equip es nodreixi d'un bon nombre de jugadors de la casa".

 

LES IMATGES DE LA PRESENTACIÓ

Pedro Dólera
El president De Bode pren la paraula a l'inici de l'acte

 Pedro Dólera
Dólera s'ha familiaritzat amb un fet que li serà habitual en un club
com l'Europa: la presència mediàtica i les rodes de premsa

Pedro Dólera
Abans d'acabar la presentació, el nou tècnic del Primer Equip
ha estampat la seva signatura al document d'alta com a soci

Pedro Dólera
Dólera, De Bode i Cosano després de la presentació dels nous
tècnics del Primer Equip de Tercera i del Juvenil A de Nacional

 

acidH TEB FederacioAcell