Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PEDRO DÓLERA DEIXA CLARA LA SEVA IDEA I FILOSOFIA DE JOC

Cristian Colás serà el segon entrenador

Pedro Dólera

Clar i directe. Així es va mostrar Pedro Dólera en la seva presentació davant els mitjans i els socis. El nou entrenador va mostrar la seva il·lusió per estrenar-se a Tercera i va dibuixar, a grans trets, quin tipus d'Europa imagina sobre el terreny de joc i que intentarà traslladar a la realitat de la lliga. Un dibuix que de ben segur el soci voldrà que quedi, finalment, ben pintat.

"Vull fer que l'equip surti a defensar els colors de l'Europa a mort. Que tinguin molt clar que això és un club on, gràcies a Déu, tenim uns socis que donen molt suport", va afirmar el nou tècnic escapulat. "Puc garantir que es veurà un equip que ho donarà tot. Serà un equip que correrà, que estarà molt concentrat i que intentarà jugar a futbol des de darrere. Intentarem mantenir la pilota i crear moltes ocasions de gol, començant per apretar a dalt i no deixant respirar al rival".

 

Pedro Dólera
Pedro Dólera i Cristian Colás, els nous tècnics escapulats

 

Pel que fa a la configuració de la plantilla, el nou entrenador dels graciencs va manifestar que "tenim un potencial brutal. Hi ha molt bon equip. Sobre el que haguem de fitxar intentarem fer-ho bé, fitxarem homes i no noms. Gent que vagi per feina i a treballar sobre el camp. Hem de fer un equip, no tenir 20 figures". Per aquesta tasca Dólera comptarà amb dues cares noves més. El seu segon en aquestes funcions tècniques serà Cristian Colás, de 26 anys, tècnic amb experiència en equips de base com Catalònia o Damm o sèniors com és el cas del Masnou a Primera Catalana. L'Europa incorporarà aquesta temporada un preparador de porters (figura que no existeix des de fa uns anys). Aquesta responsabilitat caurà sobre Toni Ribas, fins ara preparador a la UE Castelldefels.

 

Pedro Dólera
'Tour' per les instal·lacions. Els tècnics inspeccionen el vestuari

 

La velocitat serà, a priori, un dels elements més visibles del nou Europa de Dólera. Un joc de possessió de pilota però bassat en la rapidesa i no en el toc estèril serà un dels primers conceptes que el nou cos tècnic intentarà inculcar als jugadors del planter gracienc. De moment, comença l'etapa de xerrades i reunions per tal de planificar les renovacions i altes i baixes del Primer Equip. La pretemporada, que ja té fixades unes quantes dates (Torneig d'Històrics, Vila de Gràcia...) començarà el dilluns dia 27 de juliol, just a l'inici de la darrera setmana del mes.

 

acidH TEB FederacioAcell