Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

NOU RENOVATS, VUIT FITXATGES I UNA INCORPORACIÓ JUVENIL

Xavi Roca, el fitxatge 'estrella' de l'estiu

Fitxatges

El 'mercat d'estiu' es comença a moure al Primer Equip. Nou jugadors han renovat ja de cara a la següent temporada i un juvenil ha donat el salt a la primera plantilla. Pel que fa a les incorporacions, vuit noms se sumen al nou projecte. El més conegut, Xavi Roca, de l'Auckland City de Nova Zelanda i exjugador d'Espanyol, Villarreal, Rayo Vallecano i Logroñés entre d'altres.

 
El CE Europa ha tancat aquesta setmana la renovació gairebé definitiva dels homes de l'actual plantilla que tornaran a vestir l'escapulada la propera temporada. Un total de nou jugadors seguiran dins la disciplina de l'equip. Aquesta xifra variarà molt poc -si varia- en funció de les converses amb la resta de jugadors de l'actual planter. Els jugadors que no apareixen a la llista d'altes i baxes de la web estan pendents encara de negociació tant de la renovació com de la seva sortida, segons el cas. Entre les baixes, dos jugadors han abandonat ja de forma segura el club: el porter  Carlos Carulla i el defensa Juan Pablo Amantini.

Pel que fa a la pedrera, el juvenil Josu Rodríguez dóna el salt definitiu al Primer Equip després de debutar al tram final de la passada campanya. Així doncs, dels 22 jugadors (un a dalt, un a baix) que es calcula acabarà tenint el planter 09/10, un total de 10 ja formaven part de la casa la temporada passada. Entre les incorporacions vingudes de fora, destaca la de Xavi Roca. El defensa, de 35 anys, ve de guanyar la lliga de Nova Zelanda amb l'Auckland City. Anteriorment havia jugat al Sabadell i en el "top" de la seva carrera al futbol professional amb l'Espanyol, el Villarreal -amb qui va pujar a Primera-  o el Rayo Vallecano entre d'altres. Dels set fitxatges restants efectuats fins ara, un d'ells ja coneix sobradament la casa. Es tracta de Xavi Garcia, pivot defensiu de l'AE Prat, que va militar al costat de Ramon Gatell en categoria cadet al Futbol Base escapulat. En Xavi va marxar en aquella edat a Gijón i després del seu retorn a Catalunya, passant per diferents equips, aterra novament a Gràcia.

 

RENOVACIONS

Adri, Víctor Argudo, Àlex Isern, Ramon Suàrez, Àlex Delmàs,
Ramon Gatell, Nefta, Llobet i Xavi Garcia.

BAIXES

Carulla i Amantini

ALTES

Xavi Roca (Auckland City), Ivan Álvarez (Marianao), Xavi Garcia (Prat),
Álex Cano (Marianao), Joan Cañadas (Vilanova), Ivan Plana (Poble Sec),
Dani Valderas (Masnou) i Alberto Padilla (Marianao i Josu Rodríguez (Juvenil A)

 

 LES VUIT PRIMERES CARES NOVES DE L'EUROPA

Fitxatges
Xavi Roca, tot un mite del futbol català, la incorporació estrella.

Fitxatges
  Álvarez, mig defensiu -esquerra- al partit "All Star" Preferent.

Fitxatges
El defensa Xavi Garcia torna a casa després de marxar quan era cadet.

Fitxatges
Álex Cano -de vermell a l'esquerra-, central amb bon joc aeri.

Fitxatges
El porter Cañadas disputarà amb Adri la titularitat sota pals.

Fitxatges
Ivan Plana, extrem esquerre del Poble Sec de Primera Catalana.

Fitxatges
Dani Valderas, mitjapunta ofensiu del CD Masnou

Fitxatges
Alberto Padilla, un mig molt expert en xutar les faltes

 

Fotos: ceeuropa.cat (arxiu), Àxel Aguilar, Jaume Monés,
El 9 Esportiu i fcbenavent.com 

acidH TEB FederacioAcell