Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA PLANTILLA ES REUNEIX AMB NOVETATS I MARXA DE VACANCES

Trobada, planning i comiat fins al dia 27

Fitxatges

El nou cos tècnic de l'Europa i la plantilla (renovats, incorporacions i jugadors a prova del Juvenil A) es van reunir ahir al vespre al Nou Sardenyaamb dos nous fitxatges, Sergio Alburquerque (Vilanova) i Juli Garcia (L'Hospitalet), per entregar el planning d'estiu i citar-se fins el 27 de juliol, dia en que la plantilla 09/10 (pendent d'incorporacions) es posarà en marxa de cara a la pretemporada.

 
Tots els jugadors que, a dia d'avui, formen part segura de la plantilla o bé prendran part a l'inici de pretemporada amb el Primer Equip, van ser citats al Nou Sardenya per tenir una trobada i intercanvi d'impressions entre tots ells i el nou cos tècnic, que va aprofitar per parlar de dinàmiques de treball, filosofia de la temporada i entregar el planning de treball durant aquestes vacances fins al proper dilluns dia 27. A la cita també van fer acte de presència les dues noves incorporacions escapulades, el davanter centre Juli Garcia (de L'Hospitalet) i el central Sergio Alburquerque (Vilanova). El planter marxarà ara de vacances amb encara dues vacants per omplir, una a la punta d'atac i l'altra al lateral.

Els nous jugadors van conèixer de primera mà els companys de viatge en aquesta nova temporada: el nou cos tècnic a nivell d'entrenadors i preparadors, el delegat, el fisioterapeuta, el cap de premsa de l'equip i del club així com el president  de l'entitat i part de l'organigrama directiu del club. Tots ells marxen ara esportivament de vacances fins l'inici dels entrenaments. El cos tècnic, però, seguirà treballant en la incorporació de dos nous noms a l'equip abans d'iniciar la feina sobre la gespa.

 
PLANTER 09/10 A DIA D'AVUI (exceptuant joves a prova)

PORTERS: Cañadas i Adri
DEFENSES: Àlex, Ramon Suàrez, Víctor Argudo, Álex Cano, Xavi Roca i Sergio
MIGCAMPISTES: Delmàs, Gatell, Nefta, Valderas, Padilla, Álvarez, Xavi Garcia(1) i Llobet
DAVANTERS: Xavi Garcia(1), Josu, Ivan Plana i Juli

(1): Tant el jugador procedent de l'AE Prat com el davanter que ja militava a l'Europa, decidiran en breu els seus noms esportius per diferenciar els dos "Xavi Garcia".

 

LES NOVETATS DE LA TEMPORADA

Fitxatges
Part del nou cos tècnic. D'esquerra a dreta: Toni Ribas (Preparador Porters),
Siscu Boj (Delegat), Pedro Dolera (Entrenador), Cristian Colás (Segon) i Marcel Ugas (Fisio)

Fitxatges
Tots els jugadors nous amb el cos tècnic i auxiliar del Primer Equip

Fitxatges
Aquestes son les novetats, fins ara, al mercat de fitxatges de l'Europa

acidH TEB FederacioAcell