Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DIEGO SUÁREZ, DEL CORNELLÀ, INCORPORACIÓ DEFENSIVA

Lateral esquerre amb experiència a Tercera

Fitxatges

Diego Raúl Suárez s'ha convertit aquesta setmana en el fitxatge número onze de la plantilla del CE Europa de cara a la temporada 09/10. Provinent del Cornellà, Suárez, de 25 anys, ocupa la posició de lateral esquerre, una de les que faltava per doblar abans de tancar la configuració de l'equip. Ara els esforços del cos tècnic se centraran en la recerca d'un punta d'atac.

 
Diego Suárez és la darrera incorporació de l'Europa. Lateral esquerre, competirà per la titularitat d'aquesta demarcació amb Víctor Argudo. Aquesta posició del camp era una de les que faltava per doblar en nombre de jugadors específics per tal d'assegurar-se una competitivitat de dos jugadors per posició dins la plantilla escapulada. Suárez, que compleix amb la mitjana i perfil de plantilla jove de la propera temporada, té experiència a Tercera a les files del ciltat Cornellà i també del Blanes, on hi va militar fa dues temporades al costat de l'altre Suárez de la plantilla gracienca, el central Ramon.

 

Fitxatges

 

La composició de la primera plantilla del conjunt escapulat és gairebé ja definitiva, a l'espera de una o dues incorporacions. La que segur s'ha d'efectuar és la d'un davanter centre, posició que segurament sigui la darrera en fer-se efectiva abans de l'inici de pretemporada, previst per la tarda del dilluns 27 de juliol. Amb la incorporació de Diego, la defensa de l'Europa queda composada pels següents efectius: Àlex Isern, Ramon Suàrez, Víctor Argudo, Xavi Roca, Álex Cano, Sergio Alburquerque i Diego Suárez.

acidH TEB FederacioAcell