Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL SABADELL, RIVAL A LA XV EDICIÓ DEL TROFEU VILA DE GRÀCIA

L'Europa busca el 7è títol en un any especial

Vila de Gràcia

El Sabadell, equip contra qui l'Europa va alçar el seu últim títol del 'Vila de Gràcia' l'estiu de 2005, serà el rival d'enguany en una edició molt especial, la número quinze, que estrenarà un nou format de trofeu (la torre del campanar de la Plaça de la Vila) que serà representatiu d'ara en endavant. Tots dos equips buscaran donar relleu a la Gramenet, segon equip amb més títols.

 
Amb motiu dels quinze anys d'existència del Trofeu Vila de Gràcia, la copa d'entrega al campió de cada edició tindrà, des d'enguany, un format únic. Una reproducció de la torre del campanar de la Plaça de la Vila serà, des d'aquesta edició 2009, el trofeu identificatiu del torneig d'estiu per excel·lència del conjunt escapulat i de Gràcia. Aquesta decisió forma part d'una sèrie d'iniciatives i mesures 'pro-gracienques' que s'han impulsat per a la propera temporada des de ceeuropa.cat i que afectaran al "Vila de Gràcia", al disseny del carnet de soci i a la nova samarreta del Primer Equip, que s'estrenarà precisament per Festa Major contra el conjunt arlequinat.

El convidat d'enguany pel dia de Festa Major és el Sabadell, qui també va ser convidat en l'edició de 2005, l'últim any en que l'Europa es va fer amb el seu trofeu. En aquella ocasió es va jugar un dia abans de la festa gracienca, el 14 d'agost, amb victòria dels escapulats gràcies a les dianes de Manel i Villanueva (2-0). Jonathan Ortuño, capità en aquell partit, va ser l'encarregat d'alçar el trofeu per sisena vegada en el palmarès particular del conjunt escapulat. El partit d'aquesta edició commemorativa es jugarà el proper 15 d'agost a les 19 hores al Nou Sardenya.

 

Vila de Gràcia
Campions de 2005: de dalt a baix i d'esquerra a dreta: Jordi, Villanueva,
Óscar, Clay, Ortuño, Lucas, Isi, Manel, Guillem, Fernando i Aleix

Vila de Gràcia
El davanter Manel, autor del primer gol gracienc en el triomf de 2005

Vila de Gràcia
Jonathan Ortuño al costat del conseller Vinyals, alçant la copa

 

El Sabadell, en la seva segona presència en aquest trofeu, buscarà la seva incorporació al palmarès dels equips que tenen un títol aconseguit (Lleida, Terrassa, Zaragoza B, Espanyol B, Girona i Barcelona B). Per la seva banda l'Europa buscarà seguir llargament en solitari a dalt del palmarès amb un setè títol. La temporada passada va ser la Gramenet (únic equip, al marge del local, amb més d'un títol) qui es va alçar amb el trofeu, que va recollir el capità Monty de mans del regidor de Gràcia i del president del CE Europa.

 

Vila de Gràcia
Una jugada del partit Europa-Gramenet de la darrera edició

Vila de Gràcia
El capità Monty aixeca el trofeu que proclama campiona la 'Grama'

Vila de Gràcia
Cartell que en pocs dies es veurà per Gràcia anunciant el partit

acidH TEB FederacioAcell