Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'INICI DEL CAMPIONAT DE LLIGA, A CASA CONTRA L'AMPOSTA

El Palamós visitarà l'estadi a la cloenda

Amposta

La RFEF (Real Federación Española de Fútbol) ha donat a conèixer el calendari de lliga de tots els grups de Tercera Divisió de cara a la temporada 09/10. L'Europa començarà i acabarà a casa. Primer contra l'Amposta i el 9 de maig contra el Palamós. Enguany hi haurà un total de tres jornades intersetmanals.

 
L'Amposta serà el primer rival de l'Europa de Pedro Dólera al campionat de lliga, en visita a l'estadi Nou Sardenya. El conjunt gracienc, com en l'anterior temporada, començarà i acabarà la lliga al seu propi terreny de joc. El darrer rival dels graciencs serà el Palamós, tal com ho va ser fa poques temporades.

Enguany hi haurà dues jornades intersetmanals (23 de setembre i 14 d'abril). Una de les curiositats més fortes és que per Setmana Santa -enguany torna a haver-hi jornada de lliga- el rival dels escapulats torna a ser el Cassà i novament a terres gironines (dia 4 d'abril). Pressumiblement, com ja es va fer la temporada passada, tots dos clubs puguin acordar jugar en dijous o divendres sant per afavorir les vacances d'aquell llarg cap de setmana que fins la lliga 08/09 sempre havia estat lliure de partit.

 

Amposta
Una jugada de l'Europa - Amposta de la temporada 08/09

 

Un dels fets que manifesta el calendari, per a tots aquells seguidors que es desplacen a veure l'equip, és que el gruix de visites a domicili a poblacions situades a llarga distància recau en la seva majoria a la primera volta, de forma concentrada. Per a la segona volta només queden lluny Amposta, Cassà i Benavent. A continuació teniu el calendari complet amb les seves dates de disputa de partits.

 

Amposta

acidH TEB FederacioAcell