Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

JAVIER SIMÓN, DAVANTER DE LA 'GRAMA', DARRERA INCORPORACIÓ

El punta, de 2a B, tanca la plantilla 09/10

Simón

L'Europa ja té el davanter centre golejador que li faltava per tancar la plantilla. Javier Simón, punta de 25 anys procedent de la Gramenet de Segona B, és l'últim reforç de la davantera gracienca. Tret de necessitats o imprevistos de darrera hora, la plantilla 09/10 queda definitivament tancada. El nou davanter escapulat s'incorporarà aquesta tarda al primer entrenament.

Javier Simón León, format a la pedrera de la Gramenet (va despuntar a la 'Grama' B) i que les darreres tres temporades ha militat a Segona B amb el primer equip colomenc, es converteix en el davanter golejador que buscava l'Europa en aquestes darreres setmanes de juliol per tal de completar la seva línia ofensiva i de pas tancar la plantilla. Davanter fort i corpulent (186 centímetres d'alçada) destaca també per la seva mobilitat.

 

Simón
Simón celebrant un gol amb un company d'equip

 

Així doncs, a poques hores de començar el primer entrenament de la temporada, l'staff que encapçala Pedro Dólera ja té a disposició tota la plantilla per començar la preparació de la propera temporada. La plantilla escapulada queda definida, línia per línia, amb els següents 22 jugadors (sense comptar juvenils a prova):

PORTERS (2): Cañadas i Adri
DEFENSES (7): Àlex, Ramon Suàrez, Víctor Argudo, Álex Cano, Xavi Roca, Sergio i Diego Suárez.
MIGCAMPISTES (8): Delmàs, Gatell, Nefta, Valderas, Padilla, Álvarez, Xavi* i Llobet
DAVANTERS (5): Xavi*, Josu, Ivan Plana, Juli i Simón.

(*): Tant el jugador procedent de l'AE Prat com el davanter que ja militava a l'Europa, decidiran en breu els seus noms esportius per diferenciar els dos "Xavi Garcia". 

 

fotos: udagramenet.cat

acidH TEB FederacioAcell