Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ARRENCA L'ERA DÓLERA

La plantilla es posa en marxa a l'estadi

Entrenament

El nou projecte esportiu de l'Europa ja està en marxa. Tots els jugadors renovats, les incorporacions provinents d'altres equips i tres juvenils a prova ja s'han vestit de curt per començar la primera setmana d'entrenaments amb la vista posada al primer compromís, dissabte contra la selecció de la Índia. Durant el transcurs d'aquesta setmana les sessions seran de matí i tarda.

Foto Vols veure més fotos i més grans? no et perdis la nostra  Galeria d'imatges

Tots els efectius de la plantilla escapulada (menys Padilla, amb permís especial fins demà al matí) s'han vestit amb la nova roba esportiva d'entrenament d'aquesta temporada -de la casa Elements- i han realitzat el primer entrenament de la nova temporada 09/10. La sessió, que ha començat a les set de la tarda, ha tingut una xerrada com a factor inicial, en que l'entrenador, Pedro Dólera, ha volgut aglutinar tant l'staff tècnic com gent del club d'altres departaments que tenen relació o afectació directa sobre el Primer Equip. Després del seu parlament i el del president De Bode, l'equip ha seguit fent rotllana al cercle central per escoltar llavors, a soles amb l'staff tècnic, instruccions de caire esportiu.

Després d'unes voltes al camp com escalfament, els exercicis s'han anat especificant fins acabar, a la part final de l'entrenament, amb una estona de 'mini-partidets' en que ha estat protagonista la pilota. Enguany una de les novetats que es podran veure a les sessions preparatòries de l'equip és l'entrenament específic de porters, figura que es recupera dins l'staff esportiu i que cada cop té més presència i importància també dins el futbol semi-amateur.

L'Europa tornarà a la feina avui dimarts a les 10 del matí. Fins al divendres d'aquesta setmana la plantilla s'exercitarà en dobles sessions (a les 10 hores pel matí i a les 19 hores per la tarda), totes elles al Nou Sardenya. En l'article de demà de la web oficial del club us oferirem amb detall el 'planning' complet d'agost pel que fa als entrenaments.

 

Entrenament
Cano, Álvarez, Valderas, Juli García i Simón, abans de la xerrada inicial

Entrenament
El president i el nou entrenador han dirigit unes paraules al grup en
presència de persones de l'entorn del club (premsa, directius, empleats...)

Entrenament
Plana s'emporta, de cap, una pilota davant la pressió de Cano 

Entrenament
Adri i Cañadas en un dels seus exercicis específics  

Entrenament
Moment pels estiraments sota la presència del nou tècnic escapulat   

Entrenament
Dólera comenta uns aspectes relacionats amb l'equip amb Xavi Lucas.
L'excapità seguirà un any més en l'apartat de psicologia esportiva

 

Més fotos a la nostra Galeria d'imatges

acidH TEB FederacioAcell