Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'ASSISTÈNCIA A L'EUROPA - ÍNDIA, TAN SOLS AMB INVITACIÓ

Limitació d'accés per motius de seguretat

India

El FC Barcelona, amfitrió del partit Europa - Índia en cedir les seves instal·lacions del Miniestadi, ha comunicat que per motius de seguretat, nombre de personal, accés, etc. tan sols es podrà accedir de públic amb invitació. El soci i aficionat ha de posar-se en contacte amb les oficines del club per sol·licitar una invitació dins el nombre limitat que hi ha a disposició.

Donat que el Miniestadi té un aforament per 16.000 espectadors, diverses boques d'accés i necessitat de vigilància d'un gran nombre de personal repartit per la instal·lació, el FC Barcelona (que ha cedit l'estadi per a la disputa del partit) no tindrà a disposició, però, el 100% d'efectius d'un partit ordinadir de lliga a les instal·lacions blaugranes. És per això que s'ha decidit limitar l'entrada al recinte a poc més d'un centenar d'aficionats. Els socis interessats en tenir la seva invitació han de contactar o anar personalment a les oficines del club (c/ Secretari Coloma, 140 · Tel. 932 102 551) durant l'horari d'oficines del dia d'avui.

Aquest serà l'únic amistós amb aquest especial condicionant de la pretemporada escapulada. Després de l'amistós amb la Índia, l'Europa de Pedro Dólera afrontarà una nova participació al Torneig d'Històrics del Futbol Català per, posteriorment, fer front a la resta d'amistosos (dos d'ells a casa) amb especial atenció a un singular i emotiu Vila de Gràcia, que celebra la seva XV edició.

acidH TEB FederacioAcell