Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA DISPUTARÀ UN AMISTÓS CONTRA LA 'GRAMA' DIUMENGE

Era una data que 'ballava' per l'Històrics

Gramenet

El proper cap de setmana era l'únic al calendari d'agost que tenia un interrogant en l'apartat de partits amistosos. En el seu dia es va acordar que, en funció dels resultats al Torneig d'Històrics, es miraria de concertar un amistós. Un cop eliminats, l'equip anirà a Santa Coloma (19:30 hores). Serà l'amistós previ, com a visitant, abans de l'estrena a casa.

El primer equip de la Gramenet ha estat el rival escollit per cobrir la vacant de disputa de partits que hi havia per aquest cap de setmana un cop l'Europa ha estat eliminat de l'Històrics 2009. Així doncs, el diumenge dia 9, a les 19:30 hores al Municipal de Santa Coloma, el conjunt local (de Segona B) rebrà l'equip de Pedro Dólera abans de l'estrena de l'equip al Nou Sardenya amb motiu del 15è Vila de Gràcia.

 

Gramenet
Simón, ara  les files de l'Europa, controla una pilota davant Macanás en
el darrer amistós disputat entre Europa i Gramenet l'agost de 2008

 

La Gramenet, de fet, va ser el convidat al Vila de Gràcia de l'edició de l'any passat, en que el conjunt colomenc es va imposar 0-2 al gracienc amb gols de Pugui i Monty. Precisament el capità, Monty, va ser l'encarregat de recollir el trofeu de mans del regidor de Gràcia, Guillem Espriu, en la que ha esdevingut la darrera copa de disseny aleatori que tindrà el torneig d'estiu del conjunt escapulat. A partir d'ara, una reproducció del campanar de Gràcia (Plaça de la Vila) en serà el substitut.

 

Gramenet
Monty aixecant el trofeu davant els aplaudiments d'Espriu, De Bode
i el regidor d'esports de Gràcia, Josep Anton Vinyals




ELS PROPERS PARTITS DE PRETEMPORADA DE L'EUROPA

9 agost

Gramenet - EUROPA (19:30 hores)

15 agost

EUROPA - Sabadell (19 hores) · Vila de Gràcia

16 agost

Masnou - EUROPA (19:30 hores)

20 agost

EUROPA - Marianao Poblet (21 hores)

22 agost

Badalona - EUROPA (19 hores) · Ciutat de Badalona

23 agost

Premià de Dalt - EUROPA (19 hores)

 

 

 

 

 

 

acidH TEB FederacioAcell