Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA SUPERA EL PRIMER TEST DE NIVELL DEL MES D'AGOST

Bon empat a camp d'un Segona B

Grama - Europa

L'Europa va empatar sense gols en la seva visita al Municipal de Santa Coloma, on es va veure les cares amb el primer equip de la Gramenet. Tots dos equips van tenir ocasions per fer més d'un gol, si bé les taules són justes com a balanç, tot i que es podria haver empatat a gols. La diferència de rodatge de la Gramenet (superior) no es va notar.

 


L'Europa de Pedro Dólera segueix invicte en l'inici de la pretemporada i segueix en aquesta condició després d'un partit intens i ben treballat a Santa Coloma de Gramenet. Davant un Segona B i a domicili, el conjunt escapulat es va mostrar molt segur en defensa, amb intencions al mig del camp tot i que encara un xic desencertat en atac. No obstant, el seu rival, amb dues setmanes més de rodatge, també ho va estar de cara a porta, cosa que fa que sigui normal que els equips (de la divisió que siguin) estiguin en aquest esglaó poc definidor de la seva preparació quan encara no arriben a mitjans d'agost.

Poques ocasions es van veure a l'inici del partit. Al minut 8, una falta indirecta va ser picada per Padilla pel posterior remat de Ramon Suàrez, un xut amb efecte que el porter Barragan va aturar en dos temps amb molts problemes. La rèplica local, al minut 21, de les botes d´Héctor Zaragoza, en un xut creuat al segon pal que Cañadas va refusar amb els peus. Els dos equips es van animar a la recta final. Al minut 40, canonada del local Raúl des de 30 metres que va trobar la resposta en una gran estirada de Cañadas. L'escapulat Josu, un minut més tard, va picar la pilota al punt de penal cap al primer pal on Simón, en un remat de semi-vaselina, va veure com la pilota sortia fregant el pal quan tothom cantava gol. A un minut del final, el propi Zaragoza va provar una xilena que va marxar fregant el travesser.

Si el primer temps va acabar animat, el segon va començar força fred. A mida que els minuts van passar, sumant els habituals canvis múltiples de la pretemporada, tots dos equips van perdre un xic d'espurna creativa, si bé van evidenciar, almenys l'Europa, tenir en bones vies de desenvolupament els mecanismes defensius. Uns mecanismes que milloren dia a dia i que han fet que l'equip tan sols hagi encaixat dos gols en 270 minuts de pretemporada. La millor ocasió gracienca en aquest segon temps va arribar a la meitat del període. Un remat de Xavi dins l'àrea petita que el porter va refusar a còrner amb problemes va estar a punt de convertir-se en gol. La Gramenet també va tenir alguna opció en jugades dins l'àrea gran, però finalment res va moure el marcador.

Fitxa Partit

Pretemporada (amistós) · 09/08/09 · Mpa. Santa Coloma · 200 espectadors

GRAMENET: Barragan, Toni Lao, Rezzonico, Ruben, Jorge, Raúl, Pedro, Alfaro, Manel Expósito, Aaron i Héctor Zaragoza... També van jugar: Santos, Miguel Ángel, Medina, Joaquín, Raúl Rodríguez, Marcel, Eloy i Carlos.

EUROPA: Cañadas, Àlex, Ramon Suàrez, Cano, Diego, Ivan, Nefta, Padilla, Simón, Valderas i Josu... També van jugar: Roca, Adri, Gatell, Delmàs, Llobet, Xavi Garcia, Xavi i Sergio.

ÀRBITRE: Comella Gil

TARGETES: Grogues a Jorge i Raúl (Gramenet)

GOLS: -

 

Incidències
L'escapulat Xavi va marxar del terreny de joc amb una ferida oberta al cap,
del mateix estil que la que va patir Simón contra la Índia, sense més
conseqüències pel jugador gracienc.

Imatges del partit

Grama - Europa

Grama - Europa

Grama - Europa

acidH TEB FederacioAcell