Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA ESTRENA NOU TROFEU PEL 15è "VILA DE GRÀCIA"

Una reproducció del campanar de Gràcia

Vila de Gràcia

Amb motiu de l'edició número quinze del Trofeu Vila de Gràcia, l'Europa estrenarà per Festa Major (el proper 15 d'agost) un nou disseny del seu particular trofeu d'estiu. D'ara en endavant, una reproducció del campanar de la Plaça de la Vila serà l'objecte característic i identitari del Vila de Gràcia. El torneig escapulat per fi tindrà forma pròpia definida.

Article Les xifres de 15 anys de 'Vila de Gràcia' 

Des del primer trofeu (1995) fins a l'actualitat, moltes han estat les formes de la copa que s'entregava al guanyador del Vila de Gràcia. Cada any diferent, amb estils i mides que res tenien a veure entre edició i edició. Enguany, dins els actes que el departament de comunicació i ceeuropa.cat han impulsat per arrelar i identificar Europa i Gràcia, Gràcia i l'Europa, s'estrenarà un nou trofeu que serà el mateix per les edicions futures. Una petita rèplica del campanar de Gràcia, símbol de la Vila, es posarà en joc el proper dia 15 a la tarda, a partir de les 19 hores.

 

Vila de Gràcia
(1) Primer Vila de Gràcia -1995- (2) Cos central del nou trofeu,
(3) Base i serigrafia del nou trofeu (4) Vista general del nou trofeu

 

Els preus pel partit, que es disputa tradicionalment el dia de la Festa Major de Gràcia (amb comptades excepcions) se situen en els 6€ la general, 4€ jubilats i 3€ socis del club -en aquest partit encara és vigent el carnet de la temporada 08/09 per tal d'obtenir una entrada de soci-. El Sabadell visitarà per segona vegada l'estadi Nou Sardenya en la disputa d'aquest trofeu. La primera va ser el 2005, guanyant l'Europa per 2-0 el que seria, fins ara, el seu darrer Vila de Gràcia obtingut.

 

Vila de Gràcia

 

 

 

 

 

 

acidH TEB FederacioAcell