Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TRES BAIXES I DUES ALTES A LA PRIMERA PLANTILLA DEL CLUB

Belsunce i Pociello, novetats defensives

Novetats

La plantilla del Primer Equip del CE Europa ha patit modificacions aquesta setmana. Els jugadors Adri, Víctor i Llobet han causat baixa per diferents motius. En el lloc de dos d'ells, el porter Álex Belsunce i el defensa Raúl Pociello són novetat. L'staff tècnic estudiarà si cobrir la baixa ofensiva de Llobet. En cas de fer-ho efectiu, seria el darrer moviment de la pretemporada.

Article Altes i Baixes 09/10 

Álex Belsunce és un porter amb experiència a categories estatals. Sota pals es va enfrontar a l'Europa la temporada 04/05 defensant el Pomar, quan totes dues entitats militaven a Primera Catalana. Posteriorment, el nou porter escapulat ha defensat la porteria del Gavà i del Caravaca, equip del qual ha arribat a Gràcia. Per la seva banda, Raúl Pociello, germà bessó de l'exporter del Reus, juga de lateral esquerre i aquest mateix estiu s'ha proclamat campió del Torneig d'Històrics amb el Masnou. Les seves dues incorporacions supleixen les baixes d'Adrià Buetas i Víctor Argudo. El cos tècnic ha decidit buscar sortida als dos joves jugadors davant la previsió que tots dos acabin acumulant molt pocs minuts al llarg de la temporada. Per tal de no passar gairebé dues temporades en blanc i que puguin acumular minuts i titularitat en un nou club, l'staff tècnic i esportiu del club buscarà durant aquests dies concretar la cessió dels jugadors a una altra entitat.

 

Novetats
El porter Belsunce i el defensa Pociello amb les noves equipacions

 

Per la seva banda, David Llobet, jugador que comptava plenament per a la primera plantilla, va demanar la baixa de forma voluntària al cos tècnic de l'Europa per motius personals. Uns motius que en pocs dies es donaran a conèixer mitjançant la web oficial del club, a la qual Llobet facilitarà un escrit en forma de comiat explicatiu exposant els motius que l'han impulsat a prendre aquesta determinació. Així doncs, les dues baixes d'Adri i Víctor queden cobertes per Álex i Pociello. La baixa de Llobet es cobrirà si sorgeix una bona oportunitat esportiva entre les opcions actuals de mercat a l'agost. Des d'aquestes línies volem desitjar molta sort a Adri, Víctor i Llobet en el seu futur futbolístic.

 

Novetats

 

acidH TEB FederacioAcell