Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA PLANTILLA ESCULL DELMÀS, ROCA I ISERN COM A CAPITANS

Els 'Àlex' repeteixen i Roca s'estrena

Capitans

Àlex Delmàs i Àlex Isern ja eren capitans la temporada passada, però en segon i tercer lloc. Enguany Delmàs, jugador de més antiguitat a la plantilla, serà el primer capità. Com a segon s'estrena, en el seu primer any, Xavi Roca, mentre que Àlex Isern seguirà exercint de tercer capità sobre la gespa. La decisió ha sortit de la votació interna del vestuari.

Les votacions del vestuari del Primer Equip han determinat el nom i ordre dels capitans de la primera plantilla escapulada. D'aquesta manera, Delmàs puja un esglaó (substituint a Fernando Núñez) i passa a ser el màxim representant de l'equip sobre la gespa i vers l'àrbitre. En segon lloc entra un nouvingut però carregat d'experiència, Xavi Roca. Per la seva banda, Àlex Isern, que ja va desenvolupar aquestes tasques la temporada passada en absència de Fernando o Delmàs, seguirà com a tercer en ordre de capitania segons les diferents aliniacions.

 

Capitans
Isern (esquerre), Delmàs (centre) i Roca (dreta) amb el braçalet de capità

 

En funció dels jugadors que formin l'onze inicial del "Vila de Gràcia" contra el Sabadell, a disputar demà dissabte, un d'ells segurament sigui l'encarregat d'estrenar el braçalet de la foto superior en combinació, per primera vegada, amb la nova samarreta de l'entitat per les properes temporades, l'anomenat model "Gràcia".

 


acidH TEB FederacioAcell