Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CAS 'DAVID LLOBET': COMUNICAT OFICIAL DEL JUGADOR

El jugador exposa els motius de la marxa

Llobet

Tal com va anunciar ceeuropa.cat fa uns dies, David Llobet va sol·licitar la baixa voluntària al cos tècnic de la primera plantilla. Ara, en un comunicat oficial del jugador adreçat a la web del club, Llobet exposa els seus motius i explicacions sobre la sobtada decisió determinada fa uns dies. A continuació hi figura el comunicat, íntegre, de l'exjugador escapulat.

COMUNICAT OFICIAL

Vull ser concís i clar, dividint en tres parts aquest comunicat.

Motiu pel qual marxo del CE Europa

Aquí hi ha dos apartats que fan que parli amb el 'mister' i li comuniqui la decisió:

A) En el transcurs dels dies que portem entrenant i jugant, he valorat molt la meva possible aportació esportiva a l'equip. Pot resultar sorprenent, però cadascú tenim el nostre caràcter i forma de veure les coses. Li exposo al Sr. Dólera i la comentem mútuament. Com vaig aprendre fa molts anys, el que es parla al vestidor allà quedarà, ja que cadascú va donar la seva opinió. La veritat que ens vam entendre molt ràpid.

B) La segona, que sospesant moltíssim la primera, vaig valorar molt el fer que sóc de Cambrils i per jugar a l'Europa aquesta temporada, hauria de buscar-me feina a Barcelona i pis. Les altres dues temporades he cursat estudis a Barcelona, però ara caldria buscar feina o fer diàriament 220 km.  La meva decisió la vaig comunica ara, per  a que l'equip tingui el suficient plaç per fitxar un nou jugador, si ho creu convenient. Vull deixar clar, doncs, que no ha estat pas la Directiva, que mai m'ha enganyat, ni el 'mister', que va ser molt clar amb mi, qui ha decidit prescindir de mi com a jugador, sinó jo mateix de marxar, per les raons exposades.

Agraïment a tothom.

El que si vull es agrair-vos a tots, en nom propi i de la família, el suport rebut en tot moment, tant al juvenil de Divisió d'Honor, com al Juvenil C (on vaig jugar per intentar salvar la categoria), com el primer any a Tercera Divisió. Dir-vos que m'he trobat com a casa perquè hi ha persones formidables que he tingut sempre al meu costat, des de jugadors, directius, empleats, socis, penyes, nens i pares de l'escola (on vaig fer de monitor) i, entre ells, molt especialment l'Ángel Gomez que va ser qui va portar-me a aquest club. Va ensenyar-me moltíssim de futbol i vaig poder jugar a Divisió d'Honor. Vull agraïr també a l'Ángel Valero per la seva valentia amb la meva joventut de donar-me la oportunitat de jugar a Tercera  Divisió molts minuts i confiar en mi en partits clau i fer-me veure el que és donar el salt del futbol base al  futbol amateur. Ja que parlem d'agraïments, aquest especial per un altre Àngel, el Garreta, pel bé que sempre m'ha tractat en aquesta web.

A tots els companys dir-vos que sou tots uns cracks i un plaer estar al vostre costat.

Directiva.

Vaig explicar al president i secretari tècnic aquestes raons. He signat les condicions que van demanar-me i ara l'únic que desitjo és la seva comprensió i que m'autoritzin a que segueixi gaudint del que m'agrada, que és jugar a futbol.

De tot cor: gràcies a tothom.

 

DAVID LLOBET TORRENTE

acidH TEB FederacioAcell